![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "adminim beni modaratör yap" başlıklı konu görüntüleniyor, "+admin bey -efendim +beni mod yapın -yaaa...neden +doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler -yaa öyle mi +evet -sen artık bi modsun +hadi yaa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adminim beni modaratör yap +admin bey -efendim +beni mod yapın -yaaa...neden +doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler -yaa öyle mi +evet -sen artık bi modsun +hadi yaa -eveettt (üye banlanır) ______________________________ _________________ -adminn beni mod yap +neden -çünkü ben seçilmiş kızım + ______________________________ __________________ - adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de + daha önce modluk yaptın mı? - hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım + mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma - ______________________________ __________________ -admin beni mod yap yaw +oldu numara al sıradan -tamam abi +numaranız 1.567.980 -oldu abi sıra ne zaman gelir ______________________________ ____________________ yeni üye : admin kardeş selam admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok allaha şükür admin : nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu şekerim admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur admin : banlanmadan yürü git yeni üye : görüşcez admin : hadi yavrum yürüüü ______________________________ ________________ adminim selam selam benim bi mazuratım var neymiş beni mod yapsana ______________________________ _________________ - meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim + yok bişey olmadı iyiyiz biz - tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe + hadi len |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap süper sana katılıyorum brkçi :))) anladın sen onu
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap gercekten böle bi kişi bulursanız bana getirin ama gercekten güzel:D |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine "sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap Alıntı:
mesaj kuralları 14. Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek uyarısız sistemden uzaklaştırılma nedenidir.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... Konu doğangüneş tarafından (26-06-2007 Saat 02:16 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |