![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "adminim beni modaratör yap" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: fadilgenc ´isimli üyeden Alıntı doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine "sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" adminim beni mod yap baslıgı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap -------------------------------------------------------------------------------- Dear fadilgenc, You have received a warning at FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu). Reason: ------- Diger Uyelere Hakaret doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine "sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" benim konumun içinde geçiyor kelimeler.ama sen yorumunda kullanıyorsun kelimeleri.ve senin beni uyarmak gibi bir hakkın yok.ben görevimi ve süpermeydan kurallarını biliyor ve yerine getiriyorum zaten.sen merak etme... ------- Original Post: http://www.supermeydan.net/forum/forum18/thread9108-post34789.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------- inanmıyorum sen şimdi bunu hakaret olarak mı algılıyorsun. ben iğrenç yazacağıma irenç yazmış olabilirim, ama sen nannn mannak diye üstüne basa basa türkçemizi ........... ve uyarıyı ben alıyorum. konu içinde geçiyor diye olduğu gibi herşeyi yazabilirmiyiz yani.. ben foruma mesaj atarken mesajlarımı en az iki defa gözden geçiriyorum. türkçemizi iyi kullanmak adına hem sosyal yaşamımda olsun hemde girdiğim ortamlarda gerekli özeni kendimi bildim bileli gösteriyorum sadece bu forumda değil. yanılmayan bir allah, bir harf eksik yazmış olabilirim. büyük harflerle yazmanın bağırmak anl***** geldiğini bilmiyordum ki zaten o konuda herkesten özür dilemiştim sayın moderatörüm (arkadaşlar uyarı almıştım bu mesajdan sonrada şimdi kesinlikle beni postalayacaklar iyi eğlenceler, iyi forumlar :) |
| | |
| | #13 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap Alıntı:
doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yukardaki yazı komik biryazı ve bunu ben yazmadım.üstüne basa basa söylüyorum ben yazmadım.alıntıdır. fıkraların,komik yazıların içinde sınırı aşmadan böyle kelimeler geçebilir.ama sen yaptığın yorumda yazıyorsun ve büyük harf kullanıyorsun. "sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" ve bu şekil beni eleştiriyorsun.ben seni kurallara uymadığın takdirde uyarmak zorundayım.sadece seni değil kurallara uymayan diğer üyeleride...iyi forumlar ![]() Alıntı Şartları
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap çok sağol.. sayende hallettim. aramızda geçen tatsız dialog tan dolayı özür dilerim. ben acemiyim bilmiyordum forum kurallarını, herşey için teşekkürler iyi geceler. ------------- Konu doğangüneş tarafından (27-06-2007 Saat 03:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: adminim beni modaratör yap DoğanGüneş ablam bu forumun en kaliteli ve en harika üyelerindendir Hani adınada gitmiş yakışır ablacım olamayanlar çatlasın:DD:D:D:D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |