FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

adminim beni modaratör yap

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "adminim beni modaratör yap" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: fadilgenc ´isimli üyeden Alıntı doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine "sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" adminim beni mod yap baslıgı ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-06-2007, 07:52 PM   #11
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: adminim beni modaratör yap

Alıntı:
fadilgenc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
doğan güneş: nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine

"sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere"
adminim beni mod yap baslıgı altındaki baska bi siteden alıntı yani doğangüneş bunu kendi yazmadı geyikdeyiz farkındaysan..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-06-2007, 01:25 AM   #12
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

--------------------------------------------------------------------------------

Dear fadilgenc,

You have received a warning at FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu).

Reason:
-------
Diger Uyelere Hakaret

benim konumun içinde geçiyor kelimeler.ama sen yorumunda kullanıyorsun kelimeleri.ve senin beni uyarmak gibi bir hakkın yok.ben görevimi ve süpermeydan kurallarını biliyor ve yerine getiriyorum zaten.sen merak etme...
-------

Original Post:
http://www.supermeydan.net/forum/forum18/thread9108-post34789.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
inanmıyorum sen şimdi bunu hakaret olarak mı algılıyorsun. ben iğrenç yazacağıma irenç yazmış olabilirim, ama sen nannn mannak diye üstüne basa basa türkçemizi ........... ve uyarıyı ben alıyorum. konu içinde geçiyor diye olduğu gibi herşeyi yazabilirmiyiz yani..
ben foruma mesaj atarken mesajlarımı en az iki defa gözden geçiriyorum. türkçemizi iyi kullanmak adına hem sosyal yaşamımda olsun hemde girdiğim ortamlarda gerekli özeni kendimi bildim bileli gösteriyorum sadece bu forumda değil. yanılmayan bir allah, bir harf eksik yazmış olabilirim. büyük harflerle yazmanın bağırmak anl***** geldiğini bilmiyordum ki zaten o konuda herkesten özür dilemiştim sayın moderatörüm
(arkadaşlar uyarı almıştım bu mesajdan sonrada şimdi kesinlikle beni postalayacaklar iyi eğlenceler, iyi forumlar :)
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-06-2007, 01:55 AM   #13
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
fadilgenc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
--------------------------------------------------------------------------------

Dear fadilgenc,

You have received a warning at FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu).

Reason:
-------
Diger Uyelere Hakaret

benim konumun içinde geçiyor kelimeler.ama sen yorumunda kullanıyorsun kelimeleri.ve senin beni uyarmak gibi bir hakkın yok.ben görevimi ve süpermeydan kurallarını biliyor ve yerine getiriyorum zaten.sen merak etme...
-------

Original Post:
http://www.supermeydan.net/forum/showthread.php?p=34789
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
inanmıyorum sen şimdi bunu hakaret olarak mı algılıyorsun. ben iğrenç yazacağıma irenç yazmış olabilirim, ama sen nannn mannak diye üstüne basa basa türkçemizi ........... ve uyarıyı ben alıyorum. konu içinde geçiyor diye olduğu gibi herşeyi yazabilirmiyiz yani..
ben foruma mesaj atarken mesajlarımı en az iki defa gözden geçiriyorum. türkçemizi iyi kullanmak adına hem sosyal yaşamımda olsun hemde girdiğim ortamlarda gerekli özeni kendimi bildim bileli gösteriyorum sadece bu forumda değil. yanılmayan bir allah, bir harf eksik yazmış olabilirim. büyük harflerle yazmanın bağırmak anl***** geldiğini bilmiyordum ki zaten o konuda herkesten özür dilemiştim sayın moderatörüm
(arkadaşlar uyarı almıştım bu mesajdan sonrada şimdi kesinlikle beni postalayacaklar iyi eğlenceler, iyi forumlar :)
arkadaşım benim görevim kurallara uymayanları uyarmak....
yukardaki yazı komik biryazı ve bunu ben yazmadım.üstüne basa basa söylüyorum ben yazmadım.alıntıdır.
fıkraların,komik yazıların içinde sınırı aşmadan böyle kelimeler geçebilir.ama sen yaptığın yorumda yazıyorsun ve büyük harf kullanıyorsun.

"sözüm bana türkçeyi iyi kullan deyipte uyarı verenlere" ve bu şekil beni eleştiriyorsun.ben seni kurallara uymadığın takdirde uyarmak zorundayım.sadece seni değil kurallara uymayan diğer üyeleride...iyi forumlar

Alıntı Şartları

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-06-2007, 03:27 AM   #14
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

çok sağol..
sayende hallettim.
aramızda geçen tatsız dialog tan dolayı özür dilerim.
ben acemiyim bilmiyordum forum kurallarını,
herşey için teşekkürler iyi geceler.
-------------

Konu doğangüneş tarafından (27-06-2007 Saat 03:30 AM ) değiştirilmiştir..
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-06-2007, 04:22 PM   #15
Uye

zody@k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ben ölmüşüm dostlar

Blog Mesajları: 11
zody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecekzody@k pırlanta bir gelecek

DoğanGüneş ablam bu forumun en kaliteli ve en harika üyelerindendir Hani adınada gitmiş yakışır ablacım olamayanlar çatlasın:DD:D:D:D
zody@k isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil