![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Senden hangi meyve olur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Az önce nette dolanıyor iken Halle Berry'in çilekler arasında bir resmini gördüm O an aklıma gelen ilk şey acaba ben meyve olsam hangi meyve olurdum diye düşündüm. Benden olsa olsa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Senden hangi meyve olur Az önce nette dolanıyor iken Halle Berry'in çilekler arasında bir resmini gördüm O an aklıma gelen ilk şey acaba ben meyve olsam hangi meyve olurdum diye düşündüm. Benden olsa olsa Armut olur :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur Bende heralde çilek olurdum:) |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: antalya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur bendende çok güzel kiraz olurdu :) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur bende daha cok ne olur du bilmiyorum amam yorumlarınızı bekliyorum resmim orda zaten ![]() |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur benden olsa olsa salatalık olur diyecem de meyve değil:) hadi bende üzüm olayım.. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur Benden de kivi olurdu.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o, benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senden hangi meyve olur Ben sanırım kayısı olurdum e malatyadayım kayısıya ayıp olmasın .)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |