![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forum atasözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ******* Bugünün topicini yarına bırakma. ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez üye azmadıkça.... ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum atasözleri Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ******* Bugünün topicini yarına bırakma. ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez üye azmadıkça.... ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap, denize at ******* super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var ******* Ayağını, üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır ******* Aç Kullanıcı Başlık Açmaz ******* Admin Süpermod'tan üstündür ******* Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim... ******* damlaya damlaya seviye artar ******* üye üye'den üstündür ******* admin ağaca çıksa,üye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış.. ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır.. ******* admin o.ur.rsa üyeler s.ç.r mış ******* mod sana söylüyorum, admin sen anla... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum atasözleri bunlarda cevap yazamayan paylaşımcıların ata sözleri anlatamadım galiba sana kemik atan olmadı sen kendi yazdıklarına bak???? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: Forum atasözleri her halde aranızda bi tgartışma var ben yannış anadım kusura bakmayım siz devam amam şunu sölim hiç birşey tartışmaya deymez ![]() Konu BY_FELAKET tarafından (19-05-2007 Saat 09:04 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum atasözleri GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEĞİLDİR |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |