![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Meşhur Türk yalanları!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kalsaydınız bişeyler yerdik... Vallaha sarıda geçtim memur bey... Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı... Dünya ahiret bacımsın... Şuan 65 milyon bizi izliyor... Bu son sigaram... İki saat kapıda bekledim, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meşhur Türk yalanları!!!! Kalsaydınız bişeyler yerdik... Vallaha sarıda geçtim memur bey... Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı... Dünya ahiret bacımsın... Şuan 65 milyon bizi izliyor... Bu son sigaram... İki saat kapıda bekledim, açan olmadı... Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... Sen bi de beni gençliğimde görecektin... Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı... Yemezsen arkandan ağlar... Seni leylekler getirdi yavrum... Bu aldığım en güzel hediye... Bi oturuşta iki büyük deviririm... Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... Ağzıma sigara sürmedim... Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır... İşim bitsin ben seni ararım... İhraç fazlası bunlar... O elinizdeki tek kaldı, başka yok... Seni Seviyorum... Beni seçerseniz size... Ben eski yüzücülerdenim... Bizi davet ettiler ama gitmedik... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Meşhur Türk yalanları!!!! Bu mesajı ben daha önce yazdım galiba ..........
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: Azerbeycan-Baku
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Meşhur Türk yalanları!!!! Vallah o yalanlar Azeriler de de var |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Meşhur Türk yalanları!!!! bence bu yalanlar dünyada var :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |