![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "O BiiiRRRRR..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkes Üstekine Bir Şey Söylesin Bakalim Kim Kimi Nasil Taniyor Ben BaŞliyorum Üstümde Kimse Yok Ama Olsun.. O Birrrrrrrr Forum ! :biggrin:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O BiiiRRRRR... Herkes Üstekine Bir Şey Söylesin Bakalim Kim Kimi Nasil Taniyor Ben BaŞliyorum Üstümde Kimse Yok Ama Olsun.. O Birrrrrrrr Forum ! :biggrin: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O BiiiRRRRR... oooo biiirrrrr super moderatöööörrrrr...!!!!!!!!!!!!!
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O BiiiRRRRR... o biiiiiiiiiirrrrrr yaramaz
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O BiiiRRRRR... ooo biirrr üslup ve düşünce adamıııı
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: O BiiiRRRRR... Bir bir çılgın ve asi ayrıca süper deli :)))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O BiiiRRRRR... o birrrrrrrr serseri.....................
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |