![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde ".:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sarı gülü severdi sarı gömlek giyerdi zavallıcık sonunda sarılıktan geberdi. seni seveni bende severim seni benden çok seveni kurşuna dizerim ilahi azrail sen adamı öldürürsün Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN Sarı gülü severdi sarı gömlek giyerdi zavallıcık sonunda sarılıktan geberdi. seni seveni bende severim seni benden çok seveni kurşuna dizerim ilahi azrail sen adamı öldürürsün Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak "Beni bir öper misin".. Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "Ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi''
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN beğendım güzel olmuş.:))))))))) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN teşekkürler saygı değer arkadaşım
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN şaka yaptım yaa kırıldınmı:) kırdıysam özürrr.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN yok ya neden kırılayım ki unutmayalım ki bu bölüm GIRGIR KOMEDİ bölümü her şey yolunda yenilerini göndereyim mi arkadaşlar ?
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN süper bişe ya sabah sabah çok iyi oldu kendime geldim |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN Alıntı:
haa çok komikler güldüm yaa sabah sabah sağol canım emeğine sağlık
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN Alıntı:
beğenmene sevindim yorumların için teşekkürler
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: .:: Komik Şiirler ::. + BENİ ÖPERMİSİN güzel olmuşlar ya..... :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |