![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumu kızlar yönetseydi nolurdu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Diloş-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. Natalia-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) İlyada-Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. Leylam-Bundan böyle forumun adı gri-girls Gece yağmuru-artık smileyler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? Diloş-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. Natalia-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) İlyada-Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. Leylam-Bundan böyle forumun adı gri-girls Gece yağmuru-artık smileyler kel olmayacak Mineu-bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. Frozen-Erkek yöneticiler istemiyos Sardunyam-genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olsun forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kilo vermenin en kısa yolları -Hiç bir erkege tokat attınızmı
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? boşver abartsınlar mervishh ben keyif aldım okurken beyler yönetseydi kimbilir nasıl maço olurlardı düşünmesi bile kötü bence böylesi daha iyi:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? bencede çok abartılmış bayanlar zamanlarını böle geçirseler diğer işlere nasıl vakıt bulurlardı.???erkek milleti işte herşeyi abartmayı sever hayatı abartılı yaşarlar zaten. |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? haklısın anca boş zamanlarında ilgilenirlerdi siteyle herşeyde sorumluluklarını ihmal ettikleri gibi siteyide 2-3dk. aralarda yönetirlerdi!!!
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? sayın arkadaşlarım tepki toplamak için değil ya sadece gırgır olsun diye gönderdim lütfen yani tabiiki bayanlara karşı daha duyarlıyız tabii siz olmassanız bu sitenin tadı tuzu olmaz :) ben kendimi örnek veriyorum ben fazla giremiyorum siteye sağolsun yanımda beraber çalıştığım arkadaşım bütün işlerini bana yaptırdığı için
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu kızlar yönetseydi nolurdu? hahahahaha ellerine sağlık çok süper olmuşş... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: payaslıyım vepayasta oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 28 ![]() | Cevap: valla 2 türlü şey olurdu valla kadınlar yönetseydi şuan çokk az bi konuda msj yazıo olurduk...bunlarda yaa alışverişş olurdu..yada erkekler nasıl bekletilir olurduu..herzaman ki gibi kadının sorunları derdi bitmesss.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |