![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Depresyondayım,Unutuldum,aldatıldım,sevgilimden ayrıldım.....:) Suanki Ruh halinizi anlatınız,Bizde ona gore size takılmayalım,yazılarınıza yorum yapmayalım :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Su anki Ruh haliniz Depresyondayım,Unutuldum,aldatıldım,sevgilimden ayrıldım.....:) Suanki Ruh halinizi anlatınız,Bizde ona gore size takılmayalım,yazılarınıza yorum yapmayalım :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şuanki ruh halim??? okuldan yeni geldim yorgunum aynı zamanda canım çok sıkılıyo evde. hava çok güzel yorgun olmayıp dışarda gezmeyi isterdim. ![]() |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Biraz tebessüm,biraz hüzün var işte,ama birine hala kırgınım sanki,öyle hissediyorum sanki kendimi. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz şuan çok yorgun bitkin mutsuz :vede canımdam bezmiş bi haldeyim yeter artık bende mutlu olmak istiyorum |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz kulaklarım patlıyor sessizlikten durgunum |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz canım sıkılıyor kulağımda müzik akşam 22 de emar çekilcek onu düşünüyorum, öyle boş boş netteyim işte birazda mutsuzluk..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz okulumdaki öğretmenlerimden bir tanesi en iyi görüştüğüm velim ile tartıştı ve bende ikisinede sert çıkışmak zorunda kaldım işin kötü yanı ikiside benden büyüktü bu durumda kalmak canımı çok sıktı,tarifi olmaz bir sıkıntı var içimde:((
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #10 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Alıntı:
Sizede acil şifalar diler, sonuçların (emar) gönlünüzdeki gibi olmasını dilerim. Geçmiş olsun | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |