![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "hiççç ama hiççç iyi değilimmmmmmmmmmm ya ben çıkıp gitmeliyim bu candan ya da can beni terk etmeli......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz hiççç ama hiççç iyi değilimmmmmmmmmmm ya ben çıkıp gitmeliyim bu candan ya da can beni terk etmeli... ![]()
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #63 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz kızgınım, kendime , hemde bolca.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #64 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Hüzün kokan bir gece sanki :s
__________________ |
| | |
| | #65 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Bu gece neden evde oturduğumu merak ediyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #66 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Sakin ve huzurlu bir moddayım...Müzik dinlemek iyi geldi...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |