![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "içimde bir sıkıntı gözlerimde yaş yüzümde yasak duyguların verdiği garip telaş çok özlemek ve sevmediğini bilmek sonu gelmez acılarınla beraber......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz içimde bir sıkıntı gözlerimde yaş yüzümde yasak duyguların verdiği garip telaş çok özlemek ve sevmediğini bilmek sonu gelmez acılarınla beraber... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz |
| | |
| | #53 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz |
| | |
| | #54 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz .........................sakin
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #56 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz uykulu..............................esneyip duruyom yaaa
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #58 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz canı sıkkın--------------------kimsecikler yok yaa
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |