![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "artık sana git diyebilirim kendim kendime yetebilirim sana karşı koysam da yeni bir ben olabilirim başka aşklar bulabilirim seni hiç yok sayabilirim yanılıyor olsam da buna memnun olabilirim aşık değilim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz artık sana git diyebilirim kendim kendime yetebilirim sana karşı koysam da yeni bir ben olabilirim başka aşklar bulabilirim seni hiç yok sayabilirim yanılıyor olsam da buna memnun olabilirim aşık değilim olabilirim olabilirim olabilirim yüzde elli sevebilirim sevebilirim sevebilirim.. sana inat yapabilirim her an aşık olabilirim kanabilirim kanabilirim ellere kanabilirim geçebilirim geçebilirim kendimden geçebilirim çoğalıp çok olabilirim bir aleme dalabilirim giderek yok olabilirim deliler gibi sevebilirim her günüm başka leyla çok üzgün olabilirim bu yürek benim değil mi yollara atabilirim böyle de sevebilirim anlamsız kalabilirim değişik sen olsam da sana hep ters gelebilirim aşık değilim olabilirim olabilirim olabilirim yüzde elli sevebilirim sevebilirim sevebilirim.. sana inat yapabilirim her an aşık olabilirim kanabilirim kanabilirim ellere kanabilirim geçebilirim geçebilirim kendimden geçebilirim çoğalıp çok olabilirim bir aleme dalabilirim giderek yok olabilirim deliler gibi sevebilirim "aşık değilim olabilirim olabilirim olabilirim" |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz sirin ve sinirli bir yuz ayni ayna nasil durabilir merak etmeyin su anda deniyorum ....hep soylerim kendime ben delir anarshe delir...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz uyudum uyuyacak bir haldeyimm |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Gerginimmmmmmmm, kimden hırsımı alsam!!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #36 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz hiçç uykumm yokkk çenem düşükkk ne yapcaz şimdi?? |
| | |
| | #37 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Uykun gelene kadar otururuz tatlım bizde
__________________ |
| | |
| | #38 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz |
| | |
| | #39 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Yorgun ama mutlu Bu aralar bayağı yoğun tempo yaşıyorum o yüzden.
__________________ |
| | |
| | #40 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz bir tatili hakediyoruz valla... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |