![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "özel yazamadığım için buraya yazıyorum. ozi, sabahta yazdım sağol.asıl ben onure oldum.ama kahke tarifi isterimmmm..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz özel yazamadığım için buraya yazıyorum. ozi, sabahta yazdım sağol.asıl ben onure oldum.ama kahke tarifi isterimmmm |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Su anki Ruh haliniz sen yat uyu senin yerine ben giderim olmazmı :)))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz olur tabee ama eline kına yakmak zorunda kalabilirsin... |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Kınamı iğğğğ sevmem ben kınayı ama sizin hatrınız için yakarım
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz okey veriyorum tarifi ama antep kahkesi
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Şu an ki ruh halim; 1-)Çok duygusalım. 2-)Ağlayabilirim (Belki dinlediğim müziktendir )3-)Hayal kuruyorum...
__________________ BEDAVA, KALİTELİ AVATARLAR İÇİN TIKLAYIN |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: adanadanım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz denizden geldim yanıyorum veee sevgilimi özledim yani eski sevgilimi |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz şuanki ruh halim dünyanın gidişatına göre cevremin bana verdiği atmosfere göre içimde yamamım hakında barışık olduğuma göre değişkenlikler verir ama şuanki ruh halimi soruyorsanız antalya toros vadisinde gölde canping yapıyorum şuan ise loptopumla anlık ruh halimi yazıyorum.ama sonra neolur tuh halim bilin mez ama ruh birdir tekdir işde ruhumuzu aynı seviyede tutmak ise hep bizlerin elinde nasıldersek sevgiyi arıyarak bularak işde sevgi herşeyi tek bir durumda tutar. |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Ruh halim pek iyi değil ne yazık ki! O yüzden de bir saattir manyak gibi yazıyorum ve kendime terapi yapmaya çalışıyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #30 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz Şu anda kendimi bir volkana benzetiyorum yakında çok yakında patlayıp yok olacağımdan korkuyorum..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |