![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Su anki Ruh haliniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "teşekkürler arkadaşım yönetyrd saol :smile:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz teşekkürler arkadaşım yönetyrd saol:smile:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz öss sınavına son 2 gün... sanırım biraz gerginlik var bu anlamda.. bir de kimse yok çok canım sıkılıyo... halbuki kafa dağıtmayı tercih ederdim...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz ama içimizde azda olsa mutluluk taşırız hadi herkes içindeki o yönünü uyandırsın ve büyütsün.düşüncelerimiz yönlendirip hayatımıza geçirebiliriz.mutsuzluk sadece mutsuzluk getirir.hadi bakalım herkes gülümsesin ve içindeki en güzel tarafı uyandırsınnn:)))))))))) |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz bunu sevdim... en azından yüzümü güldürdü... şöyle eğlenceli bir müzik de seçersem tam olacak galiba... teşekkürler fikrin için...
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz noliy burda yawww bakıyorum da kız kıza kaynatıyorsunuz :))) ben de geldim dedikoduyo
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz hoşgeldin ozi biz de tam.. hangi göz rengine hangi renk far iyi gider diyoduk...:biggrin:
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz benim şuan ki ruh halim pek iyi sayılmaz hala bir sevgili bulamadım yaw bu kız milletine ne yapsam yaranamıyorum 32 takla atıyorum arkadaş olmak için ama boşuna :))))) yaw bende bir eksik var ama ne ? bilen varmı yoksa göz farlarım mı yok :))
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz :biggrin::biggrin: madde3: aradığın zaman bulamazsın :smile::smile: akışına bırak....inan sen istemesende o seni bulacak...
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz ne zaman bulacak yeter artık gelsin yaw :)))
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Su anki Ruh haliniz şu anki ruh ve beden halim;çoookkk uykum var."ee uyu ozaman" uyuyama,gitmem gereken bir davet var.oofff |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |