![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim daha akıllı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Sizce Kızlarmı daha akıllı? Erkeklermi? Neden? Gerekceleri yazmayı unutmayın :) Bu soru kişilere göre değişir. Kimi kadın çok zekidir,kimisi değildir. Erkekler içinde aynı şey geçerlidir.Genellleme ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim daha akıllı? Alıntı:
Bu soru kişilere göre değişir. Kimi kadın çok zekidir,kimisi değildir. Erkekler içinde aynı şey geçerlidir.Genellleme yapmamız yanlış olur. Yanlız bana katılırmısınız bilmiyorum.Erkeklerin bir kaç işi bir arada yapamadıklarını okumuştum bir araştırma yazısında.Mesela aynı anda yemek yapıp, bir de telefona bakmak,çocuk ağlıyor diye telefon elinde onunla ilgilenmek, o arada tv de kadın programlarınıda aynı anda izlemek.:) Böyle bir kaç şeyi aynı anda düşünüp yapabilirmisiniz erkekler?:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |