![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Elazığ Şivesiyle Burç Yorumları Goyunun Herifi (KOÇ) Şansız döni, işler yoluna giri... Ekonomiz birezim düzelecek... Tosun (BOĞA) Siz siz olun galp gırmayın... Galp gırmah golaydır ama yapmah ç zordur... Çütüzler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA Elazığ Şivesiyle Burç Yorumları Goyunun Herifi (KOÇ) Şansız döni, işler yoluna giri... Ekonomiz birezim düzelecek... Tosun (BOĞA) Siz siz olun galp gırmayın... Galp gırmah golaydır ama yapmah ç zordur...Çütüzler (İKİZLER) Ne gadar sevünsez azdur... Aşk da, iş de yolunda...Bayram etsez yeridir... Çayan (YENGEÇ) Size uzun bi yol görüni... Tatil zamanı del, ama gine siz bilirsiz... Orman Ağası (ASLAN) Ç sevineceğiz bi haber alacahsız... Postacı gapızı çaldı çalacah...Kelle (BAŞAK) Anlaşılan siz dedigoduyu ç sevisiz... Milleti çeküştürmekten vazgeçin...Gantar (TERAZİ) Size en yahın arhadaşız kelek yapi... Orda burada hakgızda ileri geri gonişi... Ahu Bocigi (AKREP) Nereye gitsez orayı gurutisiz... Bu sıra Elazığ maçlarına heç getmeyin... Eğrülmüş Demir (YAY) Elin işine garışmayacam deyisiz, gine de garişisiz... Eyliğiz kötülük oli... Gıdik (OĞLAK) Dediğim dedik çaldığım düdük deyisiz... Yazuhtur babam yazuh... Sitil (KOVA) Yağacah yağmurlara gara dikgat edin... Fazla ortalıhlarda dolaşmayın... Deniz Guşu (BALIK) Efferim size, bu sıra bildigiz gibi devam edin...
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA değerli arkadaşım Elağzılıların şivesi ile burç yorumları yapmışlar biraz konuşma dilleri farklı olduğu için karıştırmış olabilirsiniz
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA nerden bulursunuz böyle şeyleri bilmem ki...süper yaa.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA vallahi canım istediği zaman bulamayacağım şey yoktur ahh birde sınırsız internetim olsa iş yerinde vallahi gülmekden kırarım sizleri ama kaderin gözü kör olmasın internetim kısıtlı ayıptır söylemesi biraz hızlı yaşıyormuşumda o yüzden internetimi kısıtladılar
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA aman Allah korumuş bizi sınırsız olsa napardık ![]() |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA BEN HİPER STARIM SİZİN GİBİLER BENİ DURDURAMAYACAK Söz Yazar =Hiper Star AJDAR
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ELAĞZILILAR BURÇ YORUMU YAPARSA abi sende şakaya gelmiyorsun ya Ne yani ben sanki ajdar meraklısımıyım ki Tarık Mengüç Dururken ŞAKŞUKA
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |