![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Chat yaparken dürüstmüsünüz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Chat yaparken ne kadar dürüstsünüz? ,Yoksa amacınıza ulaşmak için istediği kılığa bürünuyormusunuz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Chat yaparken dürüstmüsünüz? Chat yaparken ne kadar dürüstsünüz? ,Yoksa amacınıza ulaşmak için istediği kılığa bürünuyormusunuz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? İçimden nasıl gelirse öyle davranırım,doğal olmaktan hiç kaçınmadım.Ama mesafeli davranıyorum halada öyleyim. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? bende dürüstüm ama davitin dediği gibi özel şeyleri de sölemem yani ama genel şeyleri sölerim. |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? Çhatte kimsenin dürüst olduğunu sanmıyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? Bu dediğinizi pek anlamam ama bu güne kadar Annenizin kızlık soyadı? sorusuna hiç cevap vermedim? Dürüstlük perdenin veya ekranın önü arkası farketmez, karşınızdaki ne ise ona göre tavrınızı net koyunuz ve davranınız. Nereye kadar giderse sınırlarıda siz belirleyin yeter. Güven ise daha başka bir konu. |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Chat yaparken dürüstmüsünüz? inanmıyorum kimsenin doğru söyledeğine, pek takılmam chat sayfalarına ama bende çok atarım :P baya bir üfürürüm, niye doğru bilgi vereyim ki? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |