![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkınızın cebini" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevdiğinizin cep telefonunu karşı cinsten birisi açtı tepkiniz ne olurdu?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşkınızın cebini sevdiğinizin cep telefonunu karşı cinsten birisi açtı tepkiniz ne olurdu? ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini Hım güzel bi konu yine cisehe öncelikle tebrikler. Tabi önce şaşırır ve panik olurdum,ama çaktırmazdım,kim olduğunu öğrenir,ona göre tepkimi verirdim heralde. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: aşkınızın cebini Saygı duyardım. Kim olduğunu öğrendikten sonra'da saygı durumunu gözden geçirir idim. Kardeşi ise : Yalan söylerim Abisi ise : Yağ yakarım Babası ise : Memleketten kaçarım diğer erkek arkadaşı ise : Önce kafayı gömer sonra da mutluluklar dilerdim Sosyal arkadaşı ise ( bu nedir bende bilmiyorum ama ) : Aşkım hakkında sorular sorardım ve telefonu yedirir idim |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini cevaplar şimdiden ilginç herkese iyi forumlar... |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini davit abi süpersin valla beğendım cevaplarını. ben de kıskanırdım ama tepkimi bellii etmeden önce konuyu anlamaya çalışırdım. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini buda güzel bir cevap yani kısasa kısas diyosun:) ilginç heralde böyle bir şey benim başıma gelseydi hiç bir şey yapmaz onun itiraf etmesini bekler sonrada haydi herkes kendi yoluna derdim çünki o an benim değilse aslında hiçbir zaman benim aşkım olmamış demektir... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: aşkınızın cebini ben olsam tel. kapatır ve kendisinin gelip bi açıklama yapmasını isterdim.eğer yalan söylüyosa yani en azından bnm inanmadığım bişi herkes kendi yoluna:) |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini ben olsam önce kim olduğunu sorardım eğer kız kardeşi ise sorun yok ama eğer kankileriden biriyse o zaman tavır yapardım geçerli bi açıklama isterdim. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: aşkınızın cebini kendisinden bir açıklama isterdim eğer akrabaysa kıskançlk yapacak halim yok hemde tanışmış olurduk, ama onun telefonunu açacak kadar yakın bir arkadaşıysa zaten ben onu tanırdım yinede kızardım bunu saygsızlık olarak görürdüm..yok tanımadığım bi arkadaşıysa(ne kadar arkadaşsa artık..) kapıyı gösterirdim vakit harcamaya değmez.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |