FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

aşkınızın cebini

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkınızın cebini" başlıklı konu görüntüleniyor, "ailesini,kardesini,en yakın arkadaslarını tanıdıgım icin cok büyük kıskanclık yapardım hatta belki bi msj atıp teli kapatır ve bi daha acmamaya bile götürebilirdim olayı :s..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2007, 11:43 AM   #11
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: aşkınızın cebini

ailesini,kardesini,en yakın arkadaslarını tanıdıgım icin cok büyük kıskanclık yapardım hatta belki bi msj atıp teli kapatır ve bi daha acmamaya bile götürebilirdim olayı :s
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 19-05-2007, 08:54 AM   #12
Yeni Uye

BY_FELAKET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BY_FELAKET can only hope to improve

mesela ben olsaydım önce anamaya calışırım eyer böle bişe varsa artık sonunu kendi belirlemiş demektir bu kadar basit
BY_FELAKET isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-06-2007, 02:47 PM   #13
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

aşkım demiyeyim de kız arkadaşımın telefonunu bir erkek açtı..
kim olduğunu sordum bana siz kimsiniz diye cevap verdi.
bu telefonun sahibi benim sevgilim olur dedim.
nasıl olur dedi ben bu kızla işte şukadardır çıkıyorum dedi.
kız arkadaşımı istedim telefonu aldı ben seni tanımıyorum dedi.
erkeği telefona istedim, bak kardeş dedim ben bu kızla 2 senedir çıkıyorum ve kız hakkında bütün detaylı bilgileri verdim, çocukta bana inandı size mutluluklar deyip telefonu kapattım..........
tabi öyle kalmadı 1-2 hafta sonra cadde ortasında benden okkalı bir tokat yedi..
daha sonra duydum ki o çocuktanda yemiş...
-afiyet olsun-
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-06-2007, 02:52 PM   #14
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

üstelik çocukla konuştuğum o gün yemiş..
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil