![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkınızın cebini" başlıklı konu görüntüleniyor, "ailesini,kardesini,en yakın arkadaslarını tanıdıgım icin cok büyük kıskanclık yapardım hatta belki bi msj atıp teli kapatır ve bi daha acmamaya bile götürebilirdim olayı :s..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: aşkınızın cebini ailesini,kardesini,en yakın arkadaslarını tanıdıgım icin cok büyük kıskanclık yapardım hatta belki bi msj atıp teli kapatır ve bi daha acmamaya bile götürebilirdim olayı :s |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: aşkınızın cebini mesela ben olsaydım önce anamaya calışırım eyer böle bişe varsa artık sonunu kendi belirlemiş demektir bu kadar basit |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini aşkım demiyeyim de kız arkadaşımın telefonunu bir erkek açtı.. kim olduğunu sordum bana siz kimsiniz diye cevap verdi. bu telefonun sahibi benim sevgilim olur dedim. nasıl olur dedi ben bu kızla işte şukadardır çıkıyorum dedi. kız arkadaşımı istedim telefonu aldı ben seni tanımıyorum dedi. erkeği telefona istedim, bak kardeş dedim ben bu kızla 2 senedir çıkıyorum ve kız hakkında bütün detaylı bilgileri verdim, çocukta bana inandı size mutluluklar deyip telefonu kapattım.......... tabi öyle kalmadı 1-2 hafta sonra cadde ortasında benden okkalı bir tokat yedi.. daha sonra duydum ki o çocuktanda yemiş... -afiyet olsun- |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkınızın cebini üstelik çocukla konuştuğum o gün yemiş.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |