![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nick'nizin anlamı nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim nickimin anlamı şu; 88.5 Melodi Fm'de dinlediğim ve çok sevdiğim bir radyo programcısı ile alakalı (Ata Öztürk) Ata on air adlı program yapıyor ve Dj_Onair olduğu için bende onun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim nickimin anlamı şu; 88.5 Melodi Fm'de dinlediğim ve çok sevdiğim bir radyo programcısı ile alakalı (Ata Öztürk) Ata on air adlı program yapıyor ve Dj_Onair olduğu için bende onun bir kaç senelik dinleyicisi olduğum için onairci oluyorum:) İşte benim nickimin anlamı bu:) (Biraz reklam gibi oldu ama başka türlü açıklayamaz idim..Böyle daha anlamlı oldu sanki..)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? ha ha ha evet
__________________ melek |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? Bana doğangüneş adını canım kocam koydu evlenmeden önce.Hayatına birgüneş gibi doğduğum için hatta birde sen benim bahçeme diktiğim bir gülsün hiç solmayan der...(gülüm hiç solmaz,güneşim hiç batmaz der) ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin nickinde çok anlamlıymış Doğangüneş.. Allah herkese böyle güzel ve anlamlı sözler söyleyen bir eş nasip etsin:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? nickimin anlamı yalnız olmamdan kaynaklamnıodur demi yalnız prensess olduguma göre |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? bnm nickimin anlamı bi çok kişi tarafından biliniyordur ama bilmiyenler de olabilir matador:boğalara hani kırmızı örtüyü tutan boğaları çoşturn kişilere denio! |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? PAM=pamukkale aRt=uğruna üleceğim üç kişinin baş harfleri |
| | |
| | #18 |
| Banned | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? Pamart, senindre nikin çook anlamlıymış gerçekten....... |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? sevgilimle aramda bir muhabbetten doğdu meleqsin sen dedi bana..sende sheytan sın ozaman dedim ama beraberken yaptığımız tüm sheytanlıklar bana ait |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick'nizin anlamı nedir? baby face=bebek yüzlü, 03 de 1903 ün kısaltılmışı (beşiktaşlıyım da) :rolleyes: öle işte :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |