![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "-Söyledikleri sözün, yaptıkları hareketin nereye gideceğini düşünmeden hareket edenler -Bilgi sahibi olmadan, bolca fikir sahibi olup bunları sürekli dile getirenler -Yaptıkları yanlış davranışları kendilerine hatırlatınca, özür dilemek yerine “ne olacak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri -Söyledikleri sözün, yaptıkları hareketin nereye gideceğini düşünmeden hareket edenler -Bilgi sahibi olmadan, bolca fikir sahibi olup bunları sürekli dile getirenler -Yaptıkları yanlış davranışları kendilerine hatırlatınca, özür dilemek yerine “ne olacak ki, dert değil, bak ben dert ediyor muyum?” diyebilecek kadar empatiden yoksun olanlar -Küçük dağları yarattığını düşünüp, bunu herkesin gözüne sokacak kadar abartanlar -Uyum sağlamak yerine, her gittiği yere (veya girdiği ortama) kendi kurallarını dikte ettirmeye çalışanlar (Dağdan gelip bağdakini kovma sendromu) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri Çok güzel bir konuya isabet etmişsiniz. Ancak insanlar artısıyla, eksisiyle beraber yaşamak zorunda, şu imtihan dünyasında. Bu tip insanlara tahammül etmek gerçekten çok zordur. Bence insan, yaşayarak anlatmalı söz ile anlatamadıklarını. Bu metoddan da anlamazsa muhatabımız, o zaman kendisi bilir, acaba bugün semer mi giysem, yoksa ceketmi ? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri ok herşey güzelde 5 ci şık saçma dağdan gelip bağdaki değil siz yoksa şölemi olsun istiyosunuz mesela ben güzenş sarı biliyorum bi kalabalığa gittim diylelim adamlar siah dedi bende "aaaaaa kalabalık syah dedi bende siyah demeliyim dagdan geldim bağdakine bnasıl gitderim mi diycem" yapmayın lütfen |
| | |
| | #5 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri -Yaptıkları yanlış davranışları kendilerine hatırlatınca, özür dilemek yerine “ne olacak ki, dert değil, bak ben dert ediyor muyum?” diyebilecek kadar empatiden yoksun olanlar -Uyum sağlamak yerine, her gittiği yere (veya girdiği ortama) kendi kurallarını dikte ettirmeye çalışanlar (Dağdan gelip bağdakini kovma sendromu) en uyus oldugum insan tiplerii |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri evet bu tiplere bende çok sinir oluyorum özellikle Bilgi sahibi olmadan fikir öne sürmek çok var böyle insanlardan
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İlk 5 Katlanılamıyan İnsan Tipleri david bey kim o ya formdan birimi ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |