![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Meğer İnsan Vücudu Neymiş" başlıklı konu görüntüleniyor, "Meğer İnsan Vücudu Neymiş * Vücudumuzda bulunan yağla 7 iri sabun kalıbı yapabiliriz. *O kadar çok karbon taşırız ki bunları bîr araya toplayıp kullanmak mümkün olsa; 9000 adet kurşun kalem ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meğer İnsan Vücudu Neymiş Meğer İnsan Vücudu Neymiş * Vücudumuzda bulunan yağla 7 iri sabun kalıbı yapabiliriz. *O kadar çok karbon taşırız ki bunları bîr araya toplayıp kullanmak mümkün olsa; 9000 adet kurşun kalem yapabiliriz.2200 kibrite yetecek kadar fosforumuz, 250 gramdan fazla sürfürümüz, bir kaşık dolusu muz mağnezyummuş, 5 cm boyunda bir çivi yapacak kadar demirimiz vardır. *Vücudumuzda 25 milyar oksijen alıcı kırmızı kan yuvarlakları bulunmaktadır. Bunları bir yüzey üzerine yayacak olursak 2570 metre karelik bir alanı kaplar. *Bebekken 270'den fazla kemiğimiz varken, büyüdükçe bunların bazısı birbiriyle kaynaşarak sonunda sadece 206 kemikle kalırız. *Kalbimiz normal olarak dakikada 70-72 kere atar. Bu atışa göre, 70 yaşındaki insanın kalbi 2500 milyon kere atmış ve bu süre içindede 167561600000 kilo kan, damarlarımıza pompalamıştır *Normal bir vücut ısısı ile, insanın dayanabileceği en sıcak suyun ısısı 110°Cdir. *Normal bir insan vücudunda bulunan elektrik, 25 Wattlık bir lambayı dakikalarca yakabilir. *Esmerlerde 120 bin, sarışınlarda ise 140 bin adet saç teli vardır. Her geçen gün başımızdan 25.000 arasında saç teli kopar ve yerine yine aynı sayıda yenileri çıkar. *Tek bir dakika içerisinde 1025 cm küplük havayı içimize çeker, 4 kilograma yakın kanı vücudumuz içinde devrederiz. *Yapılan araştırmalara göre 6 dakika su altında kalabilir, 20 dakika nefesimizi tutabilir, sıfırın altında 103 derecelik bir soğuğa karşı koyabiliriz. 30 gün aç 110 saat da uykusuzluğa dayanabiliriz. *Tırnaklarımız bir yılda 3,75 metre kadar uzar. *İnsan doğduktan bir kaç gün sonraya kadar, hiç birşey duymayacak kadar sağırdır. Bukadar OLMAZZ (((( Genç kadin, bebegin güzelligi karsisinda büyülenmis gibiydi. Kivircik sari saçlari, iri mavi gözleri, kalkik bir burun ve küçük kirmizi dudaklariyla bir kartpostali andiran bebek, kadinin simdiye kadar gördügü en cana yakin kiz çocuguydu. Onun ipek yanaklarini daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için egildiginde : "Dokunma bana ..." diye bir ses duydu. "Beni oksamaya hakkin yok senin..." Kadin korkuyla irkilip etrafina bakindi. Bebekle kendisinden baska içerde kimse yoktu. Ayni sesi tekrar duydugunda bebege döndü. Aman Allah'im!.. Yeni dogmus gibi görünmesine ragmen konusan oydu. "Bana yaklasmani istemiyorum" diye devam etti. "Hemen uzaklas benden..." Kadin, biraz olsun kendini toplayarak : "Çocuklarimiz hep erkek oluyor" dedi. "Onlar da güzel ama kiz çocuklari baska. Bu yüzden seni öpmek istedim." "Beni öpemezsin" diye aglamaya basladi bebek. "Benim de seni öpemeyecegim gibi..." "Neden ?" diye sordu kadin."Neden öpemezsin ki ?" Bebek, hiçkiriklara bogulurken : "Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi. "Düsünürsen mutlaka bulacaksin..." Kadin, neler olup bittigini hatirlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasinda yatiyor ve narkozun tesirinden midesi bulaniyordu. Aile dostlari olan taninmis doktor, odayi dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çikartip kadina uzatirken: "Geçmis olsun hanimefendi" dedi. "Basarili bir kürtajdi dogrusu. Ha..! Sahi, "kiz"mis aldirdiginiz bebek."
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Meğer İnsan Vücudu Neymiş hikaye süperdi yaw.. ama nedense bu tarihlerde açılmış konulara cevap yazdığım zaman konu panoda görünmüyor. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Meğer İnsan Vücudu Neymiş hİKAYE ÇOK GÜZELDİ.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |