![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çısehe abla köşesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "hadi bakalım arkadaşlar yepyeni bir konu bütün sorunlarınızı dertlerinizi anlatın elimden geldiğince manevi açıdan destek vereyim sizlere her ne konuda olursa olsun anlatın yardımcı olmaya çalışıcam sizlere(güzin abla köşesi) gibi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çısehe abla köşesi hadi bakalım arkadaşlar yepyeni bir konu bütün sorunlarınızı dertlerinizi anlatın elimden geldiğince manevi açıdan destek vereyim sizlere her ne konuda olursa olsun anlatın yardımcı olmaya çalışıcam sizlere(güzin abla köşesi) gibi yani iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Güzel bir köşe açmışsınız bence çok faydalıda olur. Ozaman ilk ben dertleşiyim sizinle. Ben erkeklere güvenemiyorum hiç bişekilde aslında bu düşünce hiç doğru değil.bişekilde insanlar hayatımıza giriyo ve azda olsa güvenmek zorundayız,evli bir bayan olarak bana tavsiye ediceğiniz bir öneri yada bir duygu varmı? |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Sevgili Çişehe abla :) Madem konu açılmış bende derdimi paylaşmadan dayanamayacağım. Çalıştığım ofis arkadaşlarından O kadar çok memnunum ki şirketin bazı değişik isteklerine bile katlanıyorum.Ama artık iyice abartmaya başladılar.Hele dün yeni bir karara göre kimse kimse ile muhabbet etmeyecek filan deniliyor. Halbuki anlamıyorlar ben işten kaçacak olsam zaten öyle de olsa böyle de olsa kaçarım. Birde kılık kıyafet meselesi var.Neymiş de illa ki kravat takacakmışız.Ben geriliyorum o zaman halbuki kendimi spor elbiselerin içinde daha rahat hissediyorum ve çalışıyorum. Ne yapayım ki bilmiyorum yavaş yavaş başka şirketlere mi bakayım yoksa kendi şirketimde bunlara katlanayım mı ? |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
umarım yardımcı olmuşumdur azda olsa... | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
ama maaşın iyi ise bence katlanderim malum iş bulmak ve insanlarla kaynaşmak o kadarda kolay değil artık umarım yardımım olmuştur. | |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi yardımım dokundaysa ne mutlu bana iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Bugün ilginçtir işe başlamamın 4.senesi imiş.Dün akşam evde hatırıma geldi. Yok yok yine de işimden memnun olmam gerektiğini hatırladım.Maaşım da fena değil. Evet evet sen haklısın işimi seviyorum ben |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi yardımcı olduysam ne mutlu bana dediğim gibi iş bulmak özellikle sürekliliği olan bir iş bulmak çok zor bu devirde inşallah diğer sorunlarınızı halledersiniz çalışanlarla el ele verip iyi forumlar... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi sevgili çihese abla; benim sorunum okulda bir oğlanın sürekli bana bakması.başlarda rahatsız oluyodum ama sonra bende ona bakmaya başladım.ve biz tam 1 yıldır birbirimize aval aval bakıoruz. ne o gelip laf atıo ne de ben.ikimizde gururumuzu yenemedik.beni takip edio okul çıkışlarında ayrıca yemekhanede hep benim yemeğim bitince nedense onunkide bitiyo hep bizim sınıfın oralarda.acaba benle dalgamı geçiyor yoksa beni seviyormu.oğlan çok karizmatik yakışıklıda bende fena sayılmam.diyorum acaba beni kıskanan arkadaşlarımdan biri onu bana yaklaşmaması için uyarıyor olablirmi?ben ona çok fena bağlandım.ona resmen aşık oldum çünkü hep gözlerime bakıo.sizce bana neden bakıyor olablir?? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |