![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çısehe abla köşesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "KOptum ya... Çisehe sitemiz aracılığıyla ziyaretçilerimize feministlik ruhumı aşılamaya çalışıyorsun :) Anayasamızda 92. madde gereğince senin infazını istemem gerekecek:biggrin:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi KOptum ya... Çisehe sitemiz aracılığıyla ziyaretçilerimize feministlik ruhumı aşılamaya çalışıyorsun :) Anayasamızda 92. madde gereğince senin infazını istemem gerekecek:biggrin:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi ne diyosun ne feministliği sen kopmaya devam et o zaman ne feministim nede başka birşey anlamam ben öyle şeylerden arkadaş yardım istemiş bende çısehe abla olrak yardım etmeye çalıştım alla alla:) |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi erkek arkadasımla en yakın arkadasım arasında kaldım..benden bisiler saklıolar ama saklayan en yakın arkadasım gibi gelio herkes bunu sölüo..erkek arkadasım olsa bi anda silerdim ama yakın arkadasımı silemiorum napmalıyım :( |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi şüphelendiğin bir şey varmı? sakladıkları herneyse biri erkek arkadaşın diğeri yakın arkadaşın ne diyeceğimi bilemiorum ama bildiğim tek şey yakın arkadaşının senden hiç bir şeyi saklamaması gerekir demekki sana karşı o kadar da dostane değil şimdiden arkadaşınla ilgili bişiler yapsan iyi olur bence ya ne sakladıklarını öğren yada arkadaşlığına son ver derim. çünki böyle arkadaş da dosta ta olmaz bence öğreneceğin şey herne olursa olsun kendini yıpratıp üzme hayatta hiç bir şey için üzülmeye değmez... iyi forumlar. |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi sevgili çısehe abla, dediklerinizi diikkate aldım.fakat bir türlü onunla konuşamadım.çünkü onun yanına gelince konuşamıyorum.basiretim bağlanıyo resmen.aşk bu olsa gerek.ben ki çok aktif konuşkan biriyimdir ama bakın onunla bi çift laf edemedim.şu ana kadar onunla sadece bir sohpetimiz var.oda; _bi saniye geçebilirmiyim _buyrun. tam cesaret ettim.konuşucam.bi baktım okula gelmemiş.rapor almış .ve okullar kapandı.2 aydır yüzünü göremiyorum.çok pişmanım.keşke onu sevmeseydim.onu bir kere uzaktan görmek için neler vermezdim.şimdi onu bi şekilde unutmam gerekiyor.yoksa tatilim bana zehir olucak.çünkü herşey bana onu hatırlatıyor.artık onu ulaşılmaz görüyorum.şimdi onu nasıl unutucam bi ilaç içsem de bütün geçmişimi unutsam keşke.arkadaşlarım size benden bi nasihat eğer bi gnü birini severseniz ilk adımı onun atmasını beklemeyin.yoksa böyle uçup gider.sizde böyle geçen günlerin pişmanlığıyla kalırsınız ortada:(( |
| | |
| | #26 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
dipnot:hiçbizaman yok 4senelik arkadasımı 6aylık birine degismiim die düsünmeyin bazen 4senelik arkadasınız bile kuyunu kazmaya calısabiliyor cünkü ona güvendiginizi ve inanıcagınızı biliyor | |
| | |
| | #27 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: adanadanım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi slm çısehe abla.. benim de minik bir sorunum var bana göre minik deil ama duyanlar umursamıor. ben eski sevgilimi unutamadım ve o beni unutmuş gibi normal arkdşlarıyla nasılsa banda öle hatta daha soğuk..benim yüzümden bitmişti güven meselesi ama ben onu çok seviyorum ve özlüyorum naapmalıyım:confused: |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Sevgili güzin abla dert köşesi derman bulma isteğim oluştu birden maneviyat dediniz eved manevita okadar güzel bir duygudurki tüm cevaplar maneviyatta saklıdır der sizin bilgeliğinizden yola çıkarak size sorumu sormak isterim.neden insan maneviyatı içinde olduğu halde bulamaz.neden insan hep mutsuzlukların.içinde yaşamaya mahkum edilir neden insan severken sevilmez.sevginin adı maneviyatdır ama neden hala bu manevitaı bulamıyor acı çekiyoruz eğer derin bilgilerinizle bizleri aydınlatırsanız. mutlu maneviyat dolu.olucaz saygılarımla.bu formda maneviyat dolu yaşayan.güzellikler dileğimile |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |