FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

çısehe abla köşesi

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çısehe abla köşesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "KOptum ya... Çisehe sitemiz aracılığıyla ziyaretçilerimize feministlik ruhumı aşılamaya çalışıyorsun :) Anayasamızda 92. madde gereğince senin infazını istemem gerekecek:biggrin:..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2007, 06:29 PM   #21
Uye

Cerrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cerrah will become famous soon enoughCerrah will become famous soon enough
Cevap: çısehe abla köşesi

KOptum ya... Çisehe sitemiz aracılığıyla ziyaretçilerimize feministlik ruhumı aşılamaya çalışıyorsun :)

Anayasamızda 92. madde gereğince senin infazını istemem gerekecek:biggrin:
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 01-05-2007, 12:19 PM   #22
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

Alıntı:
Cerrah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KOptum ya... Çisehe sitemiz aracılığıyla ziyaretçilerimize feministlik ruhumı aşılamaya çalışıyorsun :)

Anayasamızda 92. madde gereğince senin infazını istemem gerekecek:biggrin:
ne diyosun ne feministliği sen kopmaya devam et o zaman ne feministim nede başka birşey anlamam ben öyle şeylerden arkadaş yardım istemiş bende çısehe abla olrak yardım etmeye çalıştım alla alla:)
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 04-05-2007, 08:40 AM   #23
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

erkek arkadasımla en yakın arkadasım arasında kaldım..benden bisiler saklıolar ama saklayan en yakın arkadasım gibi gelio herkes bunu sölüo..erkek arkadasım olsa bi anda silerdim ama yakın arkadasımı silemiorum napmalıyım :(
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-05-2007, 08:55 AM   #24
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

şüphelendiğin bir şey varmı?
sakladıkları herneyse biri erkek arkadaşın diğeri yakın arkadaşın ne diyeceğimi bilemiorum ama bildiğim tek şey yakın arkadaşının senden hiç bir şeyi saklamaması gerekir demekki sana karşı o kadar da dostane değil şimdiden arkadaşınla ilgili bişiler yapsan iyi olur bence ya ne sakladıklarını öğren yada arkadaşlığına son ver derim.
çünki böyle arkadaş da dosta ta olmaz bence öğreneceğin şey herne olursa olsun kendini yıpratıp üzme hayatta hiç bir şey için üzülmeye değmez...
iyi forumlar.
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-06-2007, 10:44 PM   #25
Yeni Kayıt

defne03 is on a distinguished road
defne03 - MSN üzeri Mesaj gönder

sevgili çısehe abla,

dediklerinizi diikkate aldım.fakat bir türlü onunla konuşamadım.çünkü onun yanına gelince konuşamıyorum.basiretim bağlanıyo resmen.aşk bu olsa gerek.ben ki çok aktif konuşkan biriyimdir ama bakın onunla bi çift laf edemedim.şu ana kadar onunla sadece bir sohpetimiz var.oda;
_bi saniye geçebilirmiyim
_buyrun.

tam cesaret ettim.konuşucam.bi baktım okula gelmemiş.rapor almış .ve okullar kapandı.2 aydır yüzünü göremiyorum.çok pişmanım.keşke onu sevmeseydim.onu bir kere uzaktan görmek için neler vermezdim.şimdi onu bi şekilde unutmam gerekiyor.yoksa tatilim bana zehir olucak.çünkü herşey bana onu hatırlatıyor.artık onu ulaşılmaz görüyorum.şimdi onu nasıl unutucam bi ilaç içsem de bütün geçmişimi unutsam keşke.arkadaşlarım size benden bi nasihat eğer bi gnü birini severseniz ilk adımı onun atmasını beklemeyin.yoksa böyle uçup gider.sizde böyle geçen günlerin pişmanlığıyla kalırsınız ortada:((
defne03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-06-2007, 12:45 AM   #26
Super Aktif

Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
çısehe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şüphelendiğin bir şey varmı?
sakladıkları herneyse biri erkek arkadaşın diğeri yakın arkadaşın ne diyeceğimi bilemiorum ama bildiğim tek şey yakın arkadaşının senden hiç bir şeyi saklamaması gerekir demekki sana karşı o kadar da dostane değil şimdiden arkadaşınla ilgili bişiler yapsan iyi olur bence ya ne sakladıklarını öğren yada arkadaşlığına son ver derim.
çünki böyle arkadaş da dosta ta olmaz bence öğreneceğin şey herne olursa olsun kendini yıpratıp üzme hayatta hiç bir şey için üzülmeye değmez...
iyi forumlar.
tskler gerçekten işime yaradı o arkadasımmı hayatımdan tamamen silmiş aramızdaki olayı abartarak gidip ortak arkadaslarımıza anlatmıs ve tamamen bittii benim içinn..
dipnot:hiçbizaman yok 4senelik arkadasımı 6aylık birine degismiim die düsünmeyin bazen 4senelik arkadasınız bile kuyunu kazmaya calısabiliyor cünkü ona güvendiginizi ve inanıcagınızı biliyor
Alt 21-06-2007, 12:48 AM   #27
Super Aktif

Alıntı:
defne03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili çısehe abla,

dediklerinizi diikkate aldım.fakat bir türlü onunla konuşamadım.çünkü onun yanına gelince konuşamıyorum.basiretim bağlanıyo resmen.aşk bu olsa gerek.ben ki çok aktif konuşkan biriyimdir ama bakın onunla bi çift laf edemedim.şu ana kadar onunla sadece bir sohpetimiz var.oda;
_bi saniye geçebilirmiyim
_buyrun.

tam cesaret ettim.konuşucam.bi baktım okula gelmemiş.rapor almış .ve okullar kapandı.2 aydır yüzünü göremiyorum.çok pişmanım.keşke onu sevmeseydim.onu bir kere uzaktan görmek için neler vermezdim.şimdi onu bi şekilde unutmam gerekiyor.yoksa tatilim bana zehir olucak.çünkü herşey bana onu hatırlatıyor.artık onu ulaşılmaz görüyorum.şimdi onu nasıl unutucam bi ilaç içsem de bütün geçmişimi unutsam keşke.arkadaşlarım size benden bi nasihat eğer bi gnü birini severseniz ilk adımı onun atmasını beklemeyin.yoksa böyle uçup gider.sizde böyle geçen günlerin pişmanlığıyla kalırsınız ortada:((
benim bi arkadasıma birini ayarlicaktık komsumuzun yegeni arkadasım kız o da gidip konusamadı arkadasımın yerine ben gidip konusmustum cocukla tabi öncesinde tanısmıstık benim yapımda vardır rahatca insanlarla tanısabilirim iletişimim iyidir yani halasıylada iyiydi aramız sonrasında cocuk halasına benden hoslandıgını sölemis sanırım erkekler cesur kızlardan hoslanıo keske birascık daha cesur olsaydınn :s
Alt 30-06-2007, 11:04 AM   #28
Yeni Kayıt
bağışlayın beni sevdalarım...

c_a_n_s_u_17 is on a distinguished road

slm çısehe abla.. benim de minik bir sorunum var bana göre minik deil ama duyanlar umursamıor. ben eski sevgilimi unutamadım ve o beni unutmuş gibi normal arkdşlarıyla nasılsa banda öle hatta daha soğuk..benim yüzümden bitmişti güven meselesi ama ben onu çok seviyorum ve özlüyorum naapmalıyım:confused:
c_a_n_s_u_17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-07-2007, 07:03 PM   #29
Yeni Kayıt

uzakgezegen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uzaydan göndrilen biyolojik bilgisayar olan ben.ve dünyam.tabiki insanlar

uzakgezegen will become famous soon enoughuzakgezegen will become famous soon enough
uzakgezegen - MSN üzeri Mesaj gönder

Sevgili güzin abla dert köşesi derman bulma isteğim oluştu birden maneviyat dediniz eved manevita okadar güzel bir duygudurki tüm cevaplar maneviyatta saklıdır der sizin bilgeliğinizden yola çıkarak size sorumu sormak isterim.neden insan maneviyatı içinde olduğu halde bulamaz.neden insan hep mutsuzlukların.içinde yaşamaya mahkum edilir neden insan severken sevilmez.sevginin adı maneviyatdır ama neden hala bu manevitaı bulamıyor acı çekiyoruz eğer derin bilgilerinizle bizleri aydınlatırsanız. mutlu maneviyat dolu.olucaz saygılarımla.bu formda maneviyat dolu yaşayan.güzellikler dileğimile
uzakgezegen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil