![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çısehe abla köşesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "valla bu kadar takip ettiğine göre oda sana karşı boş deil demektir ama sen yinede ilk adımı at derim bakalım sonuç ne olacak sadece bakışmakla olmaz birgün sıkılıverirse başkasına kaptırırsın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi valla bu kadar takip ettiğine göre oda sana karşı boş deil demektir ama sen yinede ilk adımı at derim bakalım sonuç ne olacak sadece bakışmakla olmaz birgün sıkılıverirse başkasına kaptırırsın bence bir an önce kendisiyle konuşmaya çalış daha fazla kendini kaptırmadan yoksa senin içinde büyük bir çöküntü olur umarım işe yarar iyi forumlar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Benim yorum yapmam ne kadar doğru olur bilemem ama bence onun takıldığı ortamlara takıl.Daha fazla yanyana olursanız zaten otomatik olarak samimiyet artacaktır ve oda kendini daha rahat hissedecektir sana karşı. Eğer nereye takıldığını da bilmiyorsan ortak arkadaşlar edinmeye bak. |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi allah allah yani çisehe ve davıd yorumlarınıza şaşırdım ya.Yani bu çocuk bakmış bakmış,bigüzel bakmayada alıştırmış kızı,şimdi o kıza yanaşmayamı korkuyo,bide yani defne03 çevremde beni kıskanan insanlar var demiş acaba ondan bana yaklaşmıyomu diye söylemiş,bu çocuğun ilgisi varsa kimseyi tınlamaz bile geliceği varsa gelirki,bide bulunmaz hint kumaşımı bu yahu. (çisehe kusura bakma köşene saygısızlık etmiş gibi olmıyım,sadece bunları söylemeden duramadım açıkcası.) Konu Gülüm tarafından (20-04-2007 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi gülüm zaten normalide senin dediğin gibi fakat kız kendini bu gence fazlasıyla kaptırdığını sölediği için ilk adımı o zaman sen at dedim yoksa tabiki beklesin ama aşk gurur dinlemez naza çekmeyi asla kız yada erkek farketmez adımı her iki tarafda atabilir bence sen herşeyin daha doğrusunu yaparsın defne03 sadece içindeki sesi dinle gerisi boş... iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Bu bölüm sankim benden çalınmış gibi yaeh :) :rolleyes: Çisehe naban ? Bakıyorum benm işime göz koymuşsun ama uzun sürmez ben geri dönünce senlen görüşürüz :biggrin: Benimde bir derdim var bugün bütün gün uyucam ama benm işlerimi kim yapacak :confused: Buna çare olabilir misin :cool:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #16 | |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi Az kaldı 3 Yıl 11 Ay... Sonra Ben eğlenicem siz çalışacaksınız :) Geceleri Geziyorum Daha iyi oluyor hemde yetmesede yetiyor... :rolleyes: :wink:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi sevgili çisehe abla, derdime çare bul, dile benden ne dilersen:) aslında bu bnm derdim değil, bir arkadaşımın fakat o bunu çözemedikçe benim başımın etini yemekten vazgeçmicek bunu anlayınca kendm bişiler yapmaya karar verdim.. yani bnle alaksı yok gerçekten:) kendisi birinden çok hoşlanıyodu..hoşlandığı kişi de fazlasıyla yakın davranıyordu tabi o da çok mutlu oluyordu..iki hafta önce dışarı çıktılar başbaşa, çok güzel bir gün geçirmişler artık adı konmasa da beraber gibilermiş.. fakat geçen hafta başka biriyle beraber olmaya başladı o kadar umuttan sonra ve bir haftadır arkadaşım kendinde değil:S tüm günü ağlayıp ona hakaret ederek, o kızla kendini kıyaslayıp daha da üzülerek geçiriyor..ne dediysem ne yaptıysam hiç faydası olmadı..anlaşılan çok sevmiş.. şimdi ben napsam da kendine getirsem arkadaşımı??? |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çısehe abla köşesi bayanların dilinden en iyi kuaför anlar saçlarında ufak tefek değişiklikler ve birazda makyaj onu kendine getirecektir,fakat arkadaşın boş bir hayalin peşinden koşmuş zaten çocuğun niyeti belli günübirlik beraberliklerden hoşlanıyor heralde arkadaşın ya kendini o çocuğa daha fazla kaptırıp hayatını perişan etseydi heralde ne demek istediğimi anlamışsındır arkadaşına söle bu kadar ucuz kurtulduğuna dua etsin ne kızlarımız var allah muhafaza karnında bebekle bile aile sinin karşısına çıkamıoki sonucundada hayatını rezil edio bence bunları düşünsün nasılsa zamanla karşısına sevdiği ve sevildiği biri çıkıcaktır... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |