![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kendinizi anlatın" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili üyeler bu bölümde herkes birazda olsa kendinden bahsetsin kısaca kendinizi anlatın paylaşımlarınızı bekliyorum... ben: kumral saçlı beyaz tenli 1.72cm boyda 58 kilodayım yüzümde hafif çiller var genelde spor giyinmeyi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendinizi anlatın sevgili üyeler bu bölümde herkes birazda olsa kendinden bahsetsin kısaca kendinizi anlatın paylaşımlarınızı bekliyorum... ben: kumral saçlı beyaz tenli 1.72cm boyda 58 kilodayım yüzümde hafif çiller var genelde spor giyinmeyi severim yüksek topuklu ayakkabıları asla giyemem makyaj çok fazla yapmam çevremdeki insanlar tarafından saygı ve sevgi görürüm. hadi sizlerde kendinizi kısaca anlatın bizlere... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinizi anlatın Ben sarşınım,1.60 boy,kilo 50, buğday tenliyim,daha çok spor giyinmeyi tercih ederim. Kimseye saygısızlık yapmamaya çalışırım,kimseninde bana yapmasını müsade etmem,insanlarla mesafeli olmaya gayret ederim. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinizi anlatın bende 1.74 boy, 74 kilo, siyah saç, ela göz, esmer tamamen klasik giyinirim. sadece sabahları koşarken veya halı saha maçlarında spor giyinirim. onun dışında neredeyse takım elbiseyle yatacam :) çocukları aşırı derecede severim hele bebekleri.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |