![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yazınız ne olurdu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "deniz kenarındasınız ve şişe buldunuz içine ne yazıpda denize atarsınız? yıllar sonra birilerinin şişeyi bulup bu notu okuyacağını düşünün......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazınız ne olurdu? deniz kenarındasınız ve şişe buldunuz içine ne yazıpda denize atarsınız? yıllar sonra birilerinin şişeyi bulup bu notu okuyacağını düşünün... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yazınız ne olurdu? ben olsam birinin okuyacağını düşünüp "GİDEN GİTMİŞTİR, GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR GİDENİ BEN DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR" yazarım, isteyen istediği anlamı çıkarsın ben bunu bilir bunu söylerim |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yazınız ne olurdu? birileri seni fena kızdırmış ben bunu anladım yazından ama sözler güzel iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: yazınız ne olurdu? ' sen doğmadan önce dünya cennetten farksızdı..senin böyle bir dünyada yaşamanın tek suçlusu bencil ve dar görüşlü atalarındır. sen onlara benzeme' yazardım.. tabi ki çok uzun zaman sonra bulunacağını düşünürsek.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: yazınız ne olurdu? ben olsam ''sen ne kadar meraklısın her bulduğun şeye bekıyo musun?'' yazardım:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |