![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dövme" başlıklı konu görüntüleniyor, "dövme yaptıracaksınız ne yaptırırsınız ve nerenize yaptırmak isterdiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dövme dövme yaptıracaksınız ne yaptırırsınız ve nerenize yaptırmak isterdiniz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme Hiç sevmiyorum dövmeyi başkasında görüncede hoşlanmıyorum,oyüzden yaptırmazdım. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: dövme bende var zaten.kolumda ''hate'' yazıo:) |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme bende hiiç sevmem ve yaptırmam ![]() |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme demekki fazla sevilmiyor dövme aslında bende pek sevmem ama bazılarına yakışıyor küçük ama sembolize olan dövmeler tabi bütün vücudu kaplayan dövmelerden hiç haz etmiyorum iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme dövme yaptırmanın müslümanlar için ne kadar sakıncalı olduğunu bence araştırmak gerekli .bence illede yaptıracaksa neresine deyilde kendisine bu dövmeyi yaptırtan sebep ne olabilir diye düşünmeli |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: dövme arkadaşlar bende öle her yeri kaplayan dövmeleri sevmiyorum ama yaptırdığımada pişman diilim:dinimizde yasak olduğunu duymuştum ama galiba sadece abdest geçerli olmuyomuş. |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: dövme Bildiğim kadarı ile kına tarzı su geçiren dövmeler de var ama. Ki ben severim dövme . Yok ama yakıştığınıda düşünürüm. Erkeklerin omuzlarında ve sırtında bayanlaarın ise kalça üstü ve göbek civarı çok hoş duruyor |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |