![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "dövme" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben cok severim ve ilk yaptııcagım yer işe kolum olur vede örümcek ayı veya şu yyazıyı yazdırırımaynen bü şekilde (M.D.G.C):smile:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: dövme ben cok severim ve ilk yaptııcagım yer işe kolum olur vede örümcek ayı veya şu yyazıyı yazdırırımaynen bü şekilde (M.D.G.C):smile: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme dövme ve hızma ıyyyyyyyyyyy |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: dövme dövme katalog işine yarayan varsa gerçi ben kendim için upload ettim ama olsun .... RapidShare Webhosting + Webspace |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: dövme ben omzuma yaptırmayı düsünüorum boyundan bağlamalı bady veya straplez badyler giyince cok sirin gözüküo..gecen sene hint kınasıyla tweety yaptırmıstım bi ayagında A diğer ayagında M yazıodu..Ama bu sefer aslan olabilir yada GS amblemi :)
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dövme bi bayanda cok estetik oldugunu dusunuyorum ve zaten ensemde bi tane var kucuk yildizlar seridi halinde karisik dizeler halinde omzuma dogru iniyorlar ..ayrica bi tane daha var ama o bana kalsin...:)erkeklerde de hos durdugunu soyleyebilrim ozellikle dirsegin ic bolumunde....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |