![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sizi sevindiren sebepler" başlıklı konu görüntüleniyor, "sizi en çok ne sevindirirdi paylaşımlarınızı bekliyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizi sevindiren sebepler sizi en çok ne sevindirirdi paylaşımlarınızı bekliyorum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler Yani ben en ufak şeylerle mutlu olmaya çalışan biriyim ama,sevdiklerimle bir arada olmak beni çok mutlu eder. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler benimde babam şu anda hastanede iyi olduğunu tekrar bizlerle vakit geçirebildiğini görsem daha ne isterim ki ölümle pençeleşirken babam hayatın hiç bir tadı tuzu yok onu çok seviyorum... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler iyi dileklerinde senin kadar güzeller ortacıkız allah razı olsun inşallah iyileşir. iyi forumlar |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler aynen gerçekten Allah şifa versin benim ailem ve arkadaşlarım yanımda olsun yeter |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler inşallah hep yanında olur bütün sevdiklerin bu diğer forum arkadaşlarımız için de geçerli allah kimseyi gerçekten sevdiklerinden ayırmasın. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler amin.!!hayat boyunca kimse yanlız kalmasın |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sizi sevindiren sebepler kocamın askerden gelmesi olacak inşallah.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |