![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "harcamalarınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "en çok nelere harcama yaparsınız neden? mesela benim ömrüm taksit ödemeleriyle geçiyor ve oğluma harcıyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harcamalarınız en çok nelere harcama yaparsınız neden? mesela benim ömrüm taksit ödemeleriyle geçiyor ve oğluma harcıyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harcamalarınız neden bilmiyorum ama tam bir teknoloji manyağıyım param hep buna gidiyor. en iyisini en komplikesini almazsam içimdeki kurt rahat durmuyor:) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harcamalarınız ben en çok kıyafetlere harcama yapıyorum valla kıyafete harcanan paraya hiç acımam.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |