![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "nickinizi neden seçtiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu nicki neden seçtiniz bizlerle paylaşırmısınız?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nickinizi neden seçtiniz? bu nicki neden seçtiniz bizlerle paylaşırmısınız? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? Gülleri çok ama çok sevdiğim için.................:) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? bi akrabamızın dügünü vardı kuafördeki kız bana beyaz gelincige benzedin dedi bende o yüzden beyaz gelincik yaptım =)
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? benim çok sevdiğim bir dj abimin msnde ki nicki bi keresinde ORTACIydı bende anlamını araştırdım ve çok hoşuma gitti Anadolu da herhangi bir olayı, durumu anlatmak için birbirinden ilginç deyimler ve kelimeler kullanılır. Ortacı; oluşabilen durumlarda, bir veya birkaç kişinin fikir ayrılıklarında, kendi fikrinin olmasına karşın fikrini beyan etmeyip farklı görüş ve durumlarda olanlara hoş görünen, durumu idare edenler için kullanılmakta olan bir sözcüktür. Spor hayatında, siyasette, okulda, aile içinde bu tür ortacılara birçoğumuz denk gelmişizdir. Bu kişiler fikir beyan etmezler, ortamda konuşulan veya meydana gelen olaylar karşısında durumdan vazife çıkartırlar. bu yüzden böyle bir nicki tercih ettim Konu onairci tarafından (07-04-2007 Saat 10:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? benim nickimin o kadar maceracı bir özelliği yok sadece hayatta en çok sevdiğim iki insanın isminin birleşimi o kadar ama yinede güzel bence :) |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? benim ismim olması:))yeterli mi:))) |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? benımkı mesleğimle alakalı.ben röntge hemşiresiyim daha doğrusu henüz öğrenciyim. mrs.x.ray bayan röntgenci demek:))))) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? hemşire adayısın demek çok sevindim allah muvaffak etsin inşallah insanlara karşı iyi ve saygılı bir hemşire olursun inşallah iyi forumlar. |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? teşekkürler umarım diğer saygısız sağlık personelleri gibi olmam. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nickinizi neden seçtiniz? aynen katılıyorum sana bazen sinir oluyorum o tür hemşire ve doktorlara insanlara bağırıp çağırmalarına terslemelerine sonuçta hepimiz insanız... iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |