![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "derde sokarmısınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sık sık başınızı derde sokarmısınız ve ne yaparmısınız? bizlerle paylaşırmısınız?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derde sokarmısınız? sık sık başınızı derde sokarmısınız ve ne yaparmısınız? bizlerle paylaşırmısınız? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? ben mesela biri bana birşey hakkında yada biri hakkında bişey sorduğunda bildiğimi hemen sölerim tabi sır filan değilse hiç düşünmem gerçekliği var mıdır diye o zaman gerçekliği yoksa olan bana olur söz konusu birisiyse gelir beni sorguya çeker yada daha kötü şeyler olduğu zamanda olmuştu ve de ispiyonculuk huyum çoktur ama artık buna daha dikkat ediyorum kimseyede güvenmiyorum benim başım hep insanlara fazla güvendiğim için genelde derde girer aman siz siz olun öyle herkese güvenmeyin iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? evet ispiyonculuk çok kötü bir huy umarım artık kendini kontrol edebiliyorsundur çünki karşına biçok zorluklar çıkacak başetmen lazım yoksa çevrende kimse olmaz arkadaş olarak yani iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? bnm başım hiç dertten çıkmaz çok kavgacı biriyimdir:) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? hiçde belli olmuyor forumda pek kavga etmediğine göre selen ne dersin? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? dilimi tutamadığım için başımı derde soktuğum çok olmuştur..bazı hassas durumlar vardır susmanız ve fikrinizi kendinize saklamanız gereken işte öyle durumlarda kendimi kontrol edemeyip karşımdakinin kim olduğuna aldırmadan söyleyince olan oluyo mesela karşımda benden büyük biri veya bir öğretmen var diye ben susmam tabi saygısız biçimde olmasa da !kendi fikrinden başkasına tahammülü olmayan ve büyük olduğu için hep haklı olduğunu sanan! zihniyetle başım hep derde girer..kibar da olsa düşüncemi belirtmek saygısızlık olur.. yada bazı kişiler vardır çok snirlidir tahrik edilince anlamsız biçimde coşarlar 'sen bittin' moduna girerler..bu insanları tahrik etmekten de artık neden bilmem acaip zevk alırım:) tabi sonra kavga, tartışma büyür de büyür.. |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? ya ben erkeklerle çok kavga ederim kızlarla okadar iyiyimki hanım hanımcık:)) aslında öyleyim ama bazı erkeklere tahammül edemiyorum. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? o zaman biraz erkek fatmalık var sende değilmi ? :) :) :) |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? erkek fatmalık herkese olmazmı ama ben erkeklere karşı fazla tepkiliyim.neyse olsun. |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: derde sokarmısınız? Öyle başımı derde sokmayı sevmem,genelde uysalımdır bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim hep. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |