FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

çok çirkinsin

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çok çirkinsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "size çok çirkin olduğunuzu söyleseler tepkiniz ne olurdu? mesela ben kendine bu kadar hakaret etme canım sen benim gibi güzel olursun inşallah derdim..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2007, 08:51 AM   #1
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor
çok çirkinsin

size çok çirkin olduğunuzu söyleseler tepkiniz ne olurdu?
mesela ben kendine bu kadar hakaret etme canım sen benim gibi güzel olursun inşallah derdim
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 31-03-2007, 02:17 PM   #2
Yeni Kayıt

la keture - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

la keture is on a distinguished road
Cevap: çok çirkinsin

benim tepkim hiç olmazdi vala hem guzelik onemli degildir onemli olan kalbin temiz olmasi.
saygilarimla
la keture isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-03-2007, 04:53 PM   #3
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

valla ben açıkçası kendimi çok beğenirim böyle bir sözle karşılaşsaydım karşımdakinden göz sağlığı raporu isterdim iyi görüyor musun sen derdim ve varsa sevgilisini fotosunu görmek isterdim nasıl biriymişş
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-04-2007, 07:54 AM   #4
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

gerçektende insan sinir olur böyle bir durumda haksızmıyım?
iyi forumlar...
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-04-2007, 10:10 PM   #5
Yeni Uye

beyaz gelincik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

beyaz gelincik is on a distinguished road

eger önem vermedigim bi insan sölüosa bana çirkinsin die takmam kafama ama önem verdigim biri bi arkadaşım bana derse gerçekten çok sinirim bozulur...vee haklısın..=)
Alt 18-04-2007, 08:46 PM   #6
Yeni Kayıt

justagirl is on a distinguished road

ben kendimden memnunsam zaten başkasının fikri bnm için pek de önemli olmaz nede olsa güzellik göreceli..
kimisi bana baktığında güzeller güzeli bi prenses görür(abarttım sanki ama neyse) kimisi de koşarak kaçar..göreceli işte:)
zaten hoşlanmadığım yada sallamadığım birisinden duyarsam en ufak bi rahatsızlık duymam..sevdiğim birinden gelirse de büyük hayal kırıklığına uğrarım çünkü bi insanın dış görünüşüne hakaret etmk kadar saçma ve basit bişi olamaz hrld
çirkin bulsan bile bir kişiyi bunu yüzüne söylemek, küçümsemeye çalışmak yalnızca kendini alçaltmak olur..
bu yazının anafikri: önemli olan iç güzellik;)
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-2007, 01:28 AM   #7
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

bence insan önemser ama söyleyen kişiye bağlı.önemsediğim biri sölerse çok üzülürüm ama önemsemediğim birinin fikri çok da önemli değil.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-2007, 10:57 AM   #8
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Bana kim söylerse söylesin tepki gösterir idim.
Haksız da değilim bence tepki göstermek te.
Güzelim ben güzelim Erkek güzeli Sefil Biloyum.
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-04-2007, 12:31 PM   #9
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Hiç böyle bişey başıma gelmedi ama,
senin doktora gitmen lazım acil göz muaynesine ihtiyacın var derdim heralde.:)
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-05-2007, 07:21 AM   #10
Yeni Uye

***-SeLeN-*** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

***-SeLeN-*** will become famous soon enough

bende ''ee naparsın ben senn gibi olmadığıma şükrediyorum ee takdiri ilahi'' derdim:)
***-SeLeN-*** isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:36 AM .