![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çok çirkinsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "size çok çirkin olduğunuzu söyleseler tepkiniz ne olurdu? mesela ben kendine bu kadar hakaret etme canım sen benim gibi güzel olursun inşallah derdim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok çirkinsin size çok çirkin olduğunuzu söyleseler tepkiniz ne olurdu? mesela ben kendine bu kadar hakaret etme canım sen benim gibi güzel olursun inşallah derdim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: çok çirkinsin benim tepkim hiç olmazdi vala hem guzelik onemli degildir onemli olan kalbin temiz olmasi. saygilarimla |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok çirkinsin valla ben açıkçası kendimi çok beğenirim böyle bir sözle karşılaşsaydım karşımdakinden göz sağlığı raporu isterdim iyi görüyor musun sen derdim ve varsa sevgilisini fotosunu görmek isterdim nasıl biriymişş |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok çirkinsin gerçektende insan sinir olur böyle bir durumda haksızmıyım? iyi forumlar... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: çok çirkinsin eger önem vermedigim bi insan sölüosa bana çirkinsin die takmam kafama ama önem verdigim biri bi arkadaşım bana derse gerçekten çok sinirim bozulur...vee haklısın..=)
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: çok çirkinsin ben kendimden memnunsam zaten başkasının fikri bnm için pek de önemli olmaz nede olsa güzellik göreceli.. kimisi bana baktığında güzeller güzeli bi prenses görür(abarttım sanki ama neyse) kimisi de koşarak kaçar..göreceli işte:) zaten hoşlanmadığım yada sallamadığım birisinden duyarsam en ufak bi rahatsızlık duymam..sevdiğim birinden gelirse de büyük hayal kırıklığına uğrarım çünkü bi insanın dış görünüşüne hakaret etmk kadar saçma ve basit bişi olamaz hrld çirkin bulsan bile bir kişiyi bunu yüzüne söylemek, küçümsemeye çalışmak yalnızca kendini alçaltmak olur.. bu yazının anafikri: önemli olan iç güzellik;) |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok çirkinsin bence insan önemser ama söyleyen kişiye bağlı.önemsediğim biri sölerse çok üzülürüm ama önemsemediğim birinin fikri çok da önemli değil. |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok çirkinsin Hiç böyle bişey başıma gelmedi ama, senin doktora gitmen lazım acil göz muaynesine ihtiyacın var derdim heralde.:) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: çok çirkinsin bende ''ee naparsın ben senn gibi olmadığıma şükrediyorum ee takdiri ilahi'' derdim:) |
| | |
| | |