![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevdiğinizden ayrıldınız ne dinlersiniz? hadi katılımlarınızı bekliyorum iyi forumlar..."
| Anketimiz: sevdiğinizden ayrılınca ne dinlersiniz? | |||
| orhan gencebay | | 5 | 18,52% |
| cengiz kurtoğlu | | 0 | 0% |
| murat kekilli | | 0 | 0% |
| hakan altun | | 2 | 7,41% |
| hiçbiri | | 21 | 77,78% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? sevdiğinizden ayrıldınız ne dinlersiniz? hadi katılımlarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? Tabiyki Orhan Gencebay tartışılmaz süper bi sanatçı ve her kesime hitab ediyo bilmediğim şarkısı yoktur.Teşekkürler böyle bir paylaşım yaptığınız için:) Konu Gülüm tarafından (22-03-2007 Saat 10:43 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? o zaman genelde ayrılanlar orhan babayı dinlior heralde allah ayrılıklar yaşatmasın iyi forumlar |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? Allah korusunda ben sevgilimden ayrılırsam Göksel depresyondayım dinlerim herhalde şimdiye kadar hiç ayrılık yaşamadım Allah bana ve kimseye yaşatmasın ayrılığı |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? amin gökselde iyi seçim tabii bende heralde şebnem ferah tan yağmurlar adlı şarkıyı dinlerdim çünki tamamen yalnızlığı ve ayrılığı anlatıyor... iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? hiçbiri... zaten bunalım olacağımdır muhakkak ayrılık sebebiyle.. bi de bunlardan birini dinlersem.. atarım kendimi boğaz köprüsünden heralde... ciddiyim!! insan efkar giderici bişeyler dinlemeli..sessiz sakin tonlarda... bu sanatcılar efkar katsayısını yükseltirler benim düşünceme göre... (tüm görüşlere saygılı olmak kaydıyla,hatalıysam affola..)
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? zeki müren yada yüksek sadakat dinlerimm.. |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Re: sevdiğiniz kişiden ayrılınca ne dinlersiniz? Aynen katılıyorum, Benim sevgim daimdir öyle inanırım ayrılık sdece vuslatla mümkün, kalanı ise benim "eski değil eskimeyen dostumdur" Zeki Müren'in güzel okuduğu parçalardan biridir aynı zamanda. ESKİMEYEN DOST Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem etme Ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme Ne zaman gelirsen gel başıma tac olursun Sen benim eski değil eskimeyen dostumsun Yollarımız ayrı ayrı kalplerimiz bir olsa da Herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Güfte: Ülkü Aker, Beste: Selami Şahin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |