![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "en çok korktuğunuz şey" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bunların hepsinden korkarım....."
| Anketimiz: korkularınız nelerdir? | |||
| karanlık | | 5 | 23,81% |
| böcekler | | 10 | 47,62% |
| sürüngenler | | 5 | 23,81% |
| doğa üstü olaylar | | 7 | 33,33% |
| doğal afetler | | 7 | 33,33% |
| ailem | | 1 | 4,76% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: en çok korktuğunuz şey ben bunların hepsinden korkarım.. ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 227 Rep: 22341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok korktuğunuz şey Allah'tan başka hiç bir şeyden korkumuz yok!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok korktuğunuz şey Yılandan ve yalan konuşulmasından korkarım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |