![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yeni bir eğlence hadi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "herhangi birisine şaka yapmak istiyorsunuz ne yapardınız? yeni bir oyuna başlıyoruz hadi katılımlarınızla eğlenin arkadaşlar......"
| Anketimiz: şaka yapsanız ne yapardınız? | |||
| şakadan nefret ediyorum | | 12 | 27,91% |
| şaka yapmayı çok seviyorum | | 31 | 72,09% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni bir eğlence hadi... herhangi birisine şaka yapmak istiyorsunuz ne yapardınız? yeni bir oyuna başlıyoruz hadi katılımlarınızla eğlenin arkadaşlar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Ne yapılır ki ... Eşşek sakaşı olmasını isterdim herhalde.En basitinden karşı cinsi olarak arar onu kandırmaya çalışır bir kafeye davet ederdim |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... vay bea çok acımasızca bir şaka o kişinin yerinde olmayı istemezdim doğrusu |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... BENCE YANLIŞ BEN OLSAM DAHA AZ KIRICI ŞAKALR YAPARDIM HA Bİ DE TANIMADIĞIM İNSANA ŞAKA YAPMAZDIM.PEK FAZLA ŞAKA YAPMAM AMA ŞAKADAN HOŞLANIRIM. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Şakalardan ve şaka yapanlardan hoşlamıyorum,yorumsuz......... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Güzel bi konu açmışsın Cisehe :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Şakalarım çoktur.Bir tanasini yazayım..Sevdiğim birisine müjdeli bir haber verdim ve 30 şubatta gerçekleşeceğini söyledim.Tabi bu haberin zamanını merakla bekliyorlardı. O da ailesine söylüyor. Aileside kendi gibi sevince boğuluyor..Aslında müjdeli haber için tarih belli değildi..Ben gerçeği söyleyene kadar uyanamadılar... |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... çok acımasızmışsın security57...!!!! |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Re: yeni bir eğlence hadi... aslına bakarsan şakanın da bi sınırı vardır biz insanlar olarak şakanın dozunu biraz fazla kaçırıyoruz öyle değilmi bence şaka her yerde olmamalı |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |