![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yeni bir eğlence hadi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı bu konuyu önce kilitler sonra hepinizin kaydı silinmiştir derdim ha .ha .ha ............................. arkadaşım kilitleyeceğin zaman haber verde içerden çıkalım :) üstümüze kitler mitlersin sonra ..."
| Anketimiz: şaka yapsanız ne yapardınız? | |||
| şakadan nefret ediyorum | | 12 | 27,91% |
| şaka yapmayı çok seviyorum | | 31 | 72,09% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Maalesef istanbulll
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... el şakası olmasında hiç sevmem el şakalarını |
| | |
| | #33 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... El şakası konusunda tamamen katılıyorum . Ne yaparım , ne de birisi yaptığında hoşlanırım . Ama şaka yapmayı da pek severim . Bir kere erkek kılığına girip Mersin'de yazlıkta epey eğlenceli bir gün geçirmiştim ama sonu kötü bitti . Yazlık komşumuz , karısına asıldığımı sanıp beni dövmeye kalkmıştı . Final aynen şöyle bitti :" Valla ben Betülüm Sami amca , erkek merkek değilim , zaten senin karınla hiç işm olmaz :)) ) ve yaklaşık on yıldır da her yazlığa gidişim d ebu konu açılır , her seferinde yeniden rezil olurum :)) Demekki neymiş ; şakayı da dozunda yapmak lazımmış :) |
| | |
| | #34 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... erkek arkadaşım ankaradaydı 1nisansı tarih okula servisle gidiodum..bi arkadasımla anlaştım okul servisinin kaza yaptıgını feci bi durum oldugunu öğrencilerin hastaneye kaldırıldıgını söyledi eski erkek arkadasıma o da baya bi panik yaptı snrasında annemi babamı aricaktı baktım iş giderek karıscak hemen telefonu aldım ağlıodu hesabını sorcam demişti :) ama çok eğlenmistim :) :) |
| | |
| | #35 |
| Banned | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Ben 1 nisanda, birine şöyle bir şaka yapmıştım...... Onun kasap dükkanı var ve çalışan işçisi ile abi kardeş kadar yakınız.1 nisanda işçi telefon açtı gel diye.O da gelmesine 2 dk falan varken, et dolabına girdim.İşte dolapta, aldığımız etler kokmuş falan dedi.Dolabın kapağını bir açtı.....BÖÖÖÖÖÖÖÖÖ......Yüzü bembeyaz, buz kesti...Akşama kadar gülmüştüm..... |
| | |
| | #36 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |