![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yeni bir eğlence hadi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok güldük ama şakaya. Kurban giden arkadaşlarda bizler de......."
| Anketimiz: şaka yapsanız ne yapardınız? | |||
| şakadan nefret ediyorum | | 12 | 27,91% |
| şaka yapmayı çok seviyorum | | 31 | 72,09% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... aslında değişik ve ilginç bir şakaymış iyi forumlar |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Hatta gizli kameraya alınan arkadaşlardan birisi çok fena şekilde yakalanmış idi. Onun zoru ile kasedi silmek zorunda kaldık. Keşke silmese idik.... aklıma geldi yine çatlayacağım birazdan gülmekten |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... bu konuyu önce kilitler sonra hepinizin kaydı silinmiştir derdim ha .ha .ha ............................. |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Seviyeli olduktan sonra her şaka kaldırılmalı bence |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Buradan Ayrılmış mıydım :):confused: İşlerim çok yoğun Önümüzdeki 7 ay özellikle daha yoğun olacağım Ama Geceleri Online olacağım bundan sonra öyle görünüyor :rolleyes: Belli ben yokumdiye forumda ateşli muhabbetler eksik kalmış:) Ne kavga gürültü var ne ses seda:biggrin:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... o zaman bir an evvel aramızda daha sık bulunmaya çalış cerrah gerçekten tadı tuzu yok nil ve sensiz tadı çıkmıyor iyi forumlar |
| | |
| | #28 | |
| Aktif Uye ![]() | yeni bir eğlence hadi... Alıntı:
Bende şaka yapmayı severim fakat karşıda ki şahıs çok önemli aslında çok severim şakayı ama karşımda ki uyuz bir tipse bu işi zorlaştırıyor düşünsenize uyuz biriyle Cen Yılmaz şovundasınız ve adam espiri yaptı gülüyorsunuz yanında ki Armut da uyuz ya dinlemiyor sonra sana dönüp Ne oldu niye Bana Bakıp gülüyorsun dediğini düşün işte o zaman ben ona eşşek şakası dedimiz şakayı o şahsiyette uygulamaya bayılırım :)) Şakasız HAYAT bayat Ekmeğe Benzer :biggrin:
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #29 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... flaş..flaş..flaş.. abd de iç savaş çıkmış :) nasıl şaka ama. (bu satte bukadar oluyor) ama en güzel şaka yüzme bilmeyeni suya atmaktır.. |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 16
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... walla şaka yapmayı seferim ama bu saate aklıma hiiç bişiy qelmio=) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |