![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yeni bir eğlence hadi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "haklısın doomgre bencede heryerde yapılmamalı ve sınırı olmalı. cısehe resimdeki bebek senin bebeğinmi?ha bi de bişiy sorcam oraya resim nasıl konuluyo ben bilmiyorum da:)..."
| Anketimiz: şaka yapsanız ne yapardınız? | |||
| şakadan nefret ediyorum | | 12 | 27,91% |
| şaka yapmayı çok seviyorum | | 31 | 72,09% |
| Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... haklısın doomgre bencede heryerde yapılmamalı ve sınırı olmalı. cısehe resimdeki bebek senin bebeğinmi?ha bi de bişiy sorcam oraya resim nasıl konuluyo ben bilmiyorum da:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... evet benim oğlum ama soracağın soruları burda deil özel mesaj göndermeyi biliyorsan oraya yazarak bildir resim konusunu da ayrıca özel mesajla belirttim umarım yardımcı olmuşumdur başka sorun olursa mesajla yardım etmeye çalışırım iyi forumlar |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... ya cisehe ablacım teşekkür ederim ama özel msj yazamıyorum 7 günlük üye olmam gerekmiş daha 3,4 gün oldu ondan dolayı buraya yazıyorum.allah bağışlasın oğlunu. |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... allah razı olsun resmi eklemişsin heralde yardımcı olduğuma sevindim mesaj konusunuda anladım pardon iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... hiç önemli değil.yardımların için çok sağol. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... rica ederim ne demek herzaman sorabilirsin problem olursa evet konumuz şaka hadi arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... Topluca yaptığımız bir şaka. Üniversitede bizim evde oturup üniversiteye hazırlanıyor iken arkadaşlar misafir geldi. Ben dahil diğer evdeki arkadaşları kafaladık. Eve telekız getireceğiz hepimiz için diye. Sonra bizim bir arkadaş profosyonelce giydirildi gizlice yatak odasına alındı ve gizli kamera yerleştirildi. Çok güldük çok. Ama ben korktum ev bizim idi ve komşular görür yanlış anlar diye. Not : Annem & babam bizim eski evde kalıyorlar idi |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... ya bu nasıl şaka be daviddewitte:wink: ben şakalardan hoşlanmam kimseyede şaka yapmam biri bana şaka yaptığı zamanda o ortam neşeli değil gergin olur gerilir ortalık şaka sevmem ve de şakadan anlamam :mad: iyi forumlar size:smile: |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... hoş....başka yorum yok............ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni bir eğlence hadi... herkesin görüşlerine saygılı olmak lazım nede olsa konulara verilen cevap bunlar hepiniz katkılarınızdan dolayı saolun şakanın yerinde ve zamanında yapılması gerekiyor iyi forumlar Konu Affrodit tarafından (17-03-2007 Saat 12:08 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazma |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |