![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "erkeğin evlilik takvimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "6.hafta ______________ 6.ay __________ 6.yıl______ seni çok seviyorum. __ tabiki seviyorum. __sevmesem giderdim aşkım ben geldim__ selam millet__ annen ne yemek yapmış sevgilim tel sana__ seni arıyorlar baksana. __ telefooooon! ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeğin evlilik takvimi 6.hafta ______________ 6.ay __________ 6.yıl______ seni çok seviyorum. __ tabiki seviyorum. __sevmesem giderdim aşkım ben geldim__ selam millet__ annen ne yemek yapmış sevgilim tel sana__ seni arıyorlar baksana. __ telefooooon! sen otur ben açarım canım __sen açarmısın kapıyı?__ şu kapıya baksana . çocukluğn zor geçmiş__ananda cinsmiş ha..__ tam anana çekmişin. bu yaz Parise gidelim__İzmire gitsek ne olur?__ evin suyu mu çıktı? yüzüğü seversin umarım.__ resim çerçevesi aldım.__ şununla kendine bişey al. üzülme leke olmaz canım __biraz dikkat etsene yahu. __amma da sakarsın ha... ben pek bu fikirde değilim.__ sen yanlış düşünüyorsun. __saçma sapan konuşma yemeklerine bayılıyorum.__ bu akşam ne yiyoruz. __yine mi makarna var. bu elbise çok yakışmış.__ bi elbise daha mı aldın?__ kaç para verdin buna? sen bişey yapmadın ki. __biraz dikkat etsene.__ hay senin yaptığına... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeğin evlilik takvimi mükemmel olmuş ya zamanla aşk bitio alışkanlığa dönüşüo o nedenle aslında bu yaşananlar sadece erkek açısından olmuo aslında aynılarını bayanlarda yapıo çünki alışkanlık oluşuo |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeğin evlilik takvimi aslında haklısın girdapsedef bu erkeğin evlilik takvimi ama kadın içinde geçerli fakat erkek bu profile daha çok uyuyor ne dersin? iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeğin evlilik takvimi güzel paylaşım ama tek yanlı değil ilişki sürecinde çoğu şey karşılıklı olarak değişiyor :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |