![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kellerin bahanesi çok" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-) Bana yakisiyor. 2-) Erkeklik hormonu fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik. 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir. 4-) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kellerin bahanesi çok 1-) Bana yakisiyor. 2-) Erkeklik hormonu fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik. 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir. 4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi 5-) istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzeL. 6-) Zeki kadinlar kelleri çekici buluyor. 7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi. 8- ) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. sukrediyorum halime. 9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi 10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil. 11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali. 12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis. 13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir. 14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur... 15-)Maden olan yerde ot bitmez. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kellerin bahanesi çok halk olarak bahane uydurmada üstümüze yoktur :) güzel bir paylaşım tbrklr.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |