![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hayvanlar ne söyler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çömelen insanı ısırmayan, bizden değildir /Köpek Beni bacağımdan asanın bacağını kırarım /Koyun Suyu içsende sokarım içmesende sokarım /Yılan Bedevi, çölde gezenin karagün dostudur /Kutup Ayısı Atladığın yere dikkat et /Sazan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayvanlar ne söyler Çömelen insanı ısırmayan, bizden değildir /Köpek Beni bacağımdan asanın bacağını kırarım /Koyun Suyu içsende sokarım içmesende sokarım /Yılan Bedevi, çölde gezenin karagün dostudur /Kutup Ayısı Atladığın yere dikkat et /Sazan Uzanamadığım ciğer mundardır /Kedi Kaz gelecek yerden hayır gelmez /Tavuk Havlayan köpek iplenmez, direk ısıracaksın /Çoban Köpeği Köprüde dayı diyene inanma /Ayı Yem veren insanın gözünü oy /Karga Konuş konuş nereye kadar, durmuyor kervan /Papağan Ölümüm arpadan olsun /At Tepeceğim şimdi /Eşek Unutma unutanlar unutanları asla unutmazlar /Balık Geçen altın semer taktım, sonra baktım yine ben /Eşek Bende şans olsa çölde kutup ayısı doğardım /Boz Ayı |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |