![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hayatınızın olmazsa olmazları neler?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bazı şeyler vardır,o olmayınca kendimizi eksik hissederiz.Hayatınıza anlam veren olmazsa olmazlarınız ne?Cevaplarınızı bekliyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 164 ![]() ![]() | Hayatınızın olmazsa olmazları neler? Bazı şeyler vardır,o olmayınca kendimizi eksik hissederiz.Hayatınıza anlam veren olmazsa olmazlarınız ne?Cevaplarınızı bekliyorum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? bebeğim eşim ve ailem olmazsa olmazımdır onlarsız bir hayat düşünemiyorum paylaşımlarının devamını dilerim iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? Ailem ve can dostum olmazsa olmazlarımdandır. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? Radyo ve Sevgilin mi.... Çok Basit ve afedersin ama kendini aşağılayıcı istekler bunlar... Yaşın kaç Ortacı kız merak ettim ?
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #6 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? Alıntı:
konu açılmış bende cevapladım beni eleştirmek kimseye düşmez | |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? tabiki en başta ailem onun dışında aslında herşey önemli ama ne bilim karar veremedim. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? ailem aşkım ve bilgisayarım (biraz eski ama çok kahrımı çekti) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? ewimde besledğim bütün haywanlarım, ailem, aşk ve dans dans dans! özellikle bale.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |