![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hayatınızın olmazsa olmazları neler?" başlıklı konu görüntüleniyor, "benim hayatıma anlam veren,değer katan,mutlu olmamı sağlayan,yaşama sebeplerim;canımın içi kocam ve iki prenses kızım...:redface:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? benim hayatıma anlam veren,değer katan,mutlu olmamı sağlayan,yaşama sebeplerim;canımın içi kocam ve iki prenses kızım...:redface: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? ailem ve sevdıgım can dostlarım olmazsa sankı hayat bana cekılmezmiş gıbı gelıyo:confused: |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? CEVŞENİMMMMMMMMMM BENİM OLMAZSA OLMAZ |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? TABİKİ AİLEM ONLAR OLMADAN BEN OLMAZDIM Kİ ASLA VAZGECEMEYECEĞİM ŞEYDİR ONLAR AİLEM AİLEM VE YİNE AİLEM... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? çok güzel giden bi evliligim var eşim hayatımın olmazsa olmazlarından onun işten gelmesini onunla sohbet etmeyi dolaşmayı çok seviyorum birde ilerki zamanlarda çocuk olursa birde o olur galiba |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? umarım hep evliliğin hep böyle güzel gider istediğin gibi çocuğunda olur inş hayırlısıyla
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın olmazsa olmazları neler? canımdan çok sevdiğim bitanecik aşkım yasinim ailem:smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |