![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "benim bir evim ve arabam olsun isterdim ya siz ne isterdiniz cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? benim bir evim ve arabam olsun isterdim ya siz ne isterdiniz cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? benim sevdiim kızın bana bok yeeee yerine ewt demesiydi ama gerçekleşmedi ![]() |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? ilginç????? değişmeyi isterdim hem de çok ama fikir yönünden.daha net kaararlar verebilmeyi isterdim başka biri olmayı isterdim....... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? mesela kim olmak isterdin açarmısın biraz mrs. x. ray |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? ya herhangi birisi değil de ne bilim ya dediğim gibi duygusal olmamayı isterdim herkese hakettiği değeri vermeyi isterdim ben herkese haddinden fazla değer veriyorum da.öle işte:))) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? anladım hemşire hnm hakkedene ver değeri zaten zamanla insanları tanırsın kimden zarar gelip gelmiyeceğini buna inan başında bende öyleydim ama değişiyorsun iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? gerçekleşmesini istediğim dileğim sevdiğim radyocunun yayınında stajer olmak sonrada radyocu olmak sevdiğim insanla evlenmek sonra kızım olsun saymakla bitmez kii ![]() |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? demek radyocu olmak istiyorsun aslında zor değil istediğin radyoya gidip başvurabilirsin ve inşallah iyi dileklerin gerçekleşir.iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? ben açık sözlü biri olmak istemezdim.yani çok ii bişiymiş gibi görünüyo ama ben aklımdan ne gçerse annda ortaya sölerim ve bu bazı arkadaşlarımı çok kırıyo bu yüzden açık sözlü olmayı istemiyoruum. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |