![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok sabırlıyım keşke bukadar olmasaydı neo olmak istiyorum :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? çok sabırlıyım keşke bukadar olmasaydı neo olmak istiyorum :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? Alıntı:
Neo (yeni) olmak istiyorsun? Kız arkadaşına tokat atıyorsun. Gerçekleşmesini istediğin dileğiniz nelerdir sorusuna cevap yerine aklına geleni yazıyorsun? İyi forumlar. | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekleşmesini istediğiniz dileğiniz nelerdir? ben tokatın geçerli açıklamasını yaptım zaten. o durumda bir başkası ne yapardı beni ilgilendirmez.. aklıma geleni değil. çok sabırlıyım keşke bukadar olmasaydım yazdım.. benimde dileğim bu yani vurgulayarak hece hece mi açıklamam gerekiyor.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |