![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "en çok kızdığınız şeyler nelerdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "mesela ben dırdırcı ve dedikoducu insanlara çok kızarım siz en çok neye kızarsınız cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en çok kızdığınız şeyler nelerdir? mesela ben dırdırcı ve dedikoducu insanlara çok kızarım siz en çok neye kızarsınız cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? ya en sevdiğim konu ablacım.ben varya çabuk küsen herşeye alınan çok fazla hassas insanlara gıcık oluyorum hele hele de erkekleri,n küsmesine acayip çıldırıyorum erkek küsmez bence. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? Negüzelde yazmışsın mrs.x.ray sen öyle,bencede bi erkek küsmemeli,hayatta benimde en sinir olduğum şeylerden biride bi erkeğin küsmesi,sen içimdekini yazmışsın gerçekten.Ama ben onlarada kızmıyorum,bence onları yetiştiren anneleri hatalı,onları nazlamak yerine,daha centilmen,ciddi,ağırbaşlı olarak çocuklarını yetiştirseler sorun olmıyacak. |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? sevindim hemfikir olmamıza:))) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? ikinizde düşüncelerinizde tamamen haklısınız bende erkeğin küsmesine ve naz yapmasına sinir oluorum ha birde şunu yaparmısın yardım edermisin dediğinizde ben anlamam yapamam diyen erkeklerden nefret ediyorum:) |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? ben şakaya çok kızarım bana ortam neşelensin diye şaka yapılmasına çok sinir olurum ve o ortam gerilir o zaman bana şaka yapılmasına çok kızarım birde bunu bile bile tamam bende şaka yaparım ama öyle abartmam hemen söylerim böyle yapılan bir şakada uzatılsın başkasına yapılıncada çok kızarım ve de şakadan hiç anlamam |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? şaka yapılır ama yeri ve zamanına göre abartmadan bence şaka programlarında yapılan skeçlere mesela sinir oluyorum ben olsam pataklarım onları heralde olup olmadık şakalar yapıyorlar çünki.... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? arkadaşlar aslında şaka yapmak çok güzel bir şey fakat ölçüsünü kaçırmadan ve şaka yaptığın insanı kırmadan ve grurunu rencide edmiyecek kadar. biz insanlar öyle bir yapı şeklimiz varki en ufak bir kelime bile kalbimizi kırmaya yetiyor. en nefret ettiğim el kol şakasıdır dediğim gibi diğer tür şakalarda ise kalp kırmdan ve kalbimi kırdırmayacak şekilde tercih ederim. birilerini güldürmek için espiri yapmak için başkalarını üzmek gibi hakkımızın olmadığı gibi öyle bir lüksümüz yok zaten yani kısacası arkdaşlar gülüp eğlenmek için kimsenin kalbini kırmaya gerek yok umarım bu yazdıklarımla beni yanlış anlamassınız saygı ve sevgilerimle
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: en çok kızdığınız şeyler nelerdir? bi mağzaya girip saatlerce orda bişeye takılıp o kadar bekletildikten sonra hiiç bişi almadan çıkanlara uyuzz oluyorumm.!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |