![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kendinize takılan lakaplar nelerdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "mesela bana genelde çilli derler ya size ne isim takıyorlar iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendinize takılan lakaplar nelerdir? mesela bana genelde çilli derler ya size ne isim takıyorlar iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? bana herkes karakız derler.esmerimya. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: kayseri Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? banada genelde cimcime ,bazılarıda şirine derler neden bilmiyorum. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? şirine ve karakız ha çok güzel yinede lakaplar ya daha kötüsü olsaydı mesela ben 4 yaşımdayken çok tombulmuşum çiko derlermiş ne gıcık bir lakap allahım. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? bana arkadaşlar ATASEVER derler dinlediğim bir radyocunun hatta bağımlı olduğum ismi ATA olduğu için ATASEVER derler (zaten adımda vildan) ATACI fln ATA ON AİR isimli proğram yapıor ONAİRCİ filanda derler ya reklam yapmak istemiorum ama MELODİ ve LOKUM FM de ATA ÖZTÜRK zaten kendiside der sen 1 numaralı ONAİRCİSİN diye ![]() |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? bana hep gıcık derler ben gerçekten gıcığım galiba:))) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? banada lisede hagi derlerdi :) üniversitede jet diyorlardı (hani jet fadıl var ya siirt jetpa sporun sahibi) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | BANA TURİST ÖMER DERLER ARKADAŞ LARIM HAREKET LERİMİ TURİST ÖMER E BEN ZETİRLER ZATE N ADIM DA ÖMER OLUN CA TURİST DİYE KALDI ASLIM DA MELEK GİBİ KİŞİLİGİM VARDIRKonu turist tarafından (16-10-2007 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? Ceyo,ve cancan derlerdi bana.halen de diyorlar yani........ |
| | |
| | #10 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? bana çok eskiden Küp Şeker diolardı ne alaka çözememiştim.. Lisede şıpsevdi oldum.. Şimdi bişe yok henüz sözlü sözlü diolar :s |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |