![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kendinize takılan lakaplar nelerdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bana cimcimee diolaayy.........."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? bana cimcimee diolaayy.......
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? çocukken apoçiko, sonraları reis ve BALLI |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? Alıntı:
Bana da genelde keçi derler. İnatçı ve dikkafalı olduğum için.:)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? ben ınsanlara veya arkadaslarıma lakap takmasını sevmem.Sevmedıgım gıbı de yapmam.Bazen kırıcı olabılıyor ve maksadını asabılıyor. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? Size katılıyorum ...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 29
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? benim de cok gıcık biri olduğumu söylerle pat diye yüzüne herşeyi söylediğimden dolayı cadı, gıcık gibi kelimler takarlar. |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? Benim lakabım üniversite de saçlarımı ıslatarak taradığımdan dolayı "watman" di. |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? ilginc ve enteresan mis..:) zira islak saca yakisir hani watman ...:)..neyse efendim ,bana halen hazir TEHLIKE derler...hayir neye dayanarak bu yorum yapildi onu sormayin zira benimde hicbi fikrim olmadigi gibi tek sucumun kadin olmak deyip, kapattim ben konuyu..:)ayrica bu konuyu nerden bulup cikardim sa gece gece SIKILMAK bu olsa gerek...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: kendinize takılan lakaplar nelerdir? Üniversitede İnanna derlerdi :) sonra da "huysuz ve tatlı kadın" ve " güzin abla " oalrak değişti :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |